Εξιλέωση στα Γιάννενα

Το ρεπορτάζ που έγραφε ο Παύλος Σιδερίδης στο athleticradio.gr περί “εξιλέωσης στα Γιάννενα”, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα και την ψυχοσύνθεση όσων συμβαίνουν στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Ήταν τέτοια η εικόνα της ομάδας που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε αντάξιο πρωταγωνιστή του ΠΑΣ και του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι, εδώ που φτάσαμε και σε […]

Το ρεπορτάζ που έγραφε ο Παύλος Σιδερίδης στο athleticradio.gr περί “εξιλέωσης στα Γιάννενα”, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα και την ψυχοσύνθεση όσων συμβαίνουν στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Ήταν τέτοια η εικόνα της ομάδας που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε αντάξιο πρωταγωνιστή του ΠΑΣ και του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι, εδώ που φτάσαμε και σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, αυτό που χρειάζεται να γίνει, θα πρέπει να γίνει την Δευτέρα: Νίκη και τρεις βαθμοί.

Εύκολο δεν θα είναι. Ο ΟΦΗ θα παίζει με αντίπαλο μια – αποδεδειγμένα – καλή ομάδα, φανατικό κοινό που θα τον περιμένει πως και πως και παράλληλα έχοντας να αντιμετωπίσει τους… “δικούς του δαίμονες” που δεν τον αφήνουν σε ησυχία το τελευταίο δίμηνο.

Μοναδικό αποτέλεσμα για να έρθει ξανά η ηρεμία στο Ηράκλειο και να μπουν τα πράγματα σε μια σωστή πορεία είναι το “διπλό”. Αυτό το αποτέλεσμα, όχι μόνο θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα αλλά θα “ζεστάνει” ξανά τον κόσμο που νιώθει σαν να βρίσκεται στην… Αλάσκα.

Τόσο πολύ έχει παγώσει με αυτά που βλέπουν τα ματάκια του. Και ο κόσμος κατά 90% έχει αλάνθαστο κριτήριο. Ξέρει να αναγνωρίζει την προσπάθεια και πότε ένας παίκτης προσπαθεί.

Θυμηθείτε την περσινή υποδοχή μετά το 3-0 από τον Εθνικό. “Παιδιά δεν πειράζει, προχωράμε”. Όμως φέτος που ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος δεν υπάρχουν τέτοια λόγια γιατί πολύ απλά κανένας δεν διαθέτει αντοχές μέχρι τα πλέι-οφ.

Οπότε παίδες, διπλό στα Γιάννενα για πλήρη εξιλέωση. Για να μπορέσεις να δείξεις ότι “μετράς” σαν ΟΦΗ. Ότι ακόμα και εκείνοι που δεν σε υπολογίζουν, θα το κάνουν. Γιατί πολύ απλά είσαι ΟΦΗ. Όχι ομάδα καφενείου…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook