Ο ΟΦΗ κέρδισε έναν ηγέτη

Η εικόνα του… αφιονισμένου Μαχλά στην γενική συνέλευση της Πέμπτης έβγαλε ένα σίγουρο και μεγάλο αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ: Ότι κέρδισε έναν ηγέτη. Και αν το καλοσκεφτείτε, όσοι πέρασαν από την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, δίχως να θέλω να μειώσω κανέναν τους, κανένας από αυτούς δεν είχε την πυγμή, την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα του Νίκου […]

Η εικόνα του… αφιονισμένου Μαχλά στην γενική συνέλευση της Πέμπτης έβγαλε ένα σίγουρο και μεγάλο αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ: Ότι κέρδισε έναν ηγέτη. Και αν το καλοσκεφτείτε, όσοι πέρασαν από την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, δίχως να θέλω να μειώσω κανέναν τους, κανένας από αυτούς δεν είχε την πυγμή, την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα του Νίκου Μαχλά.

Με την τελευταία του εμφάνιση στην γενική συνέλευση της ομάδας και όλα όσα είπε, θεωρώ ότι ο ΟΦΗ κέρδισε χθες έναν ηγέτη. Έναν ηγέτη που ο ΟΦΗ είχε να βρει από την δεκαετία του ’90.

Και σε αυτήν την δύσκολη διαδρομή που η ομάδα έχει μπει, ο ΟΦΗ χρειάζεται έναν ηγέτη και έναν άνθρωπο σαν τον Μαχλά που θα τον βγάλει από την δύσκολη θέση.

Ο Μαχλάς ωρίμασε και μαζί του ωριμάζουν τα πάντα στον ΟΦΗ. Και πολύ περισσότερο μαθαίνει από τα λάθη του. Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να μαθαίνει από τα λάθη του και να κοιτάζει μπροστά.

Μαζί του ωριμάζει και ο κόσμος του ΟΦΗ. Έλεγα χθες μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ότι θα ήταν ανώφελο να εστιαζόταν η γενική συνέλευση πάνω στο θέμα του Μονιάκη.

Αυτό δεν συνέβη, γιατί πολύ απλά ο κόσμος του ΟΦΗ που βρέθηκε στο ΒΑΚ ωριμάζει, μαθαίνει να ζει από τα προβλήματα του και να βγαίνει πιο δυνατός. Αυτό είναι ένα μεγάλο ΚΕΡΔΟΣ για τον σύλλογο. Να ωριμάζει ο κόσμος, να αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και πολύ περισσότερο να ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Υ.Γ. Δεν διαφωνώ ότι ο Κουράκης βοηθάει, ούτε ότι βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Αυτό είναι αλήθεια και φάνηκε αυτήν την εβδομάδα. Όμως, χθες έπρεπε να είναι στο ΒΑΚ. Κοντά στον κόσμο που τον πίστεψε. Για να τελειώσει η θητεία του στον ΟΦΗ με τον καλύτερο τρόπο, όπως του αρμόζει δηλαδή. Έστω και για λίγο ο Δήμαρχος έπρεπε να είχε φανεί…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook