Η κραυγή αγωνίας του Μαχλά

Η συνέντευξη του Νίκου Μαχλά στον Athletic Radio 104,2 έβγαλε μια κραυγή αγωνίας για όσα συμβαίνουν στον ΟΦΗ της φετινής περιόδου και πολύ περισσότερο έδειξε το μέλλον για τον σύλλογο. Οι ατάκες του προέδρου του ΟΦΗ και όλα όσα είπε στο Νίκο Μαρκάκη δείχνουν τόσο την ψυχολογική όσο και την ψυχική σύνθεση του προφίλ του. […]

Η συνέντευξη του Νίκου Μαχλά στον Athletic Radio 104,2 έβγαλε μια κραυγή αγωνίας για όσα συμβαίνουν στον ΟΦΗ της φετινής περιόδου και πολύ περισσότερο έδειξε το μέλλον για τον σύλλογο.

Οι ατάκες του προέδρου του ΟΦΗ και όλα όσα είπε στο Νίκο Μαρκάκη δείχνουν τόσο την ψυχολογική όσο και την ψυχική σύνθεση του προφίλ του. Προσπαθώντας να κάνω μια αποκρυπτογράφηση των όσων είπε ο Μαχλάς, το πρώτο πράγμα που κατάλαβα είναι ότι δείχνει αποφασισμένος να πετύχει. Για αυτόν η λέξη αποτυχία δεν υπάρχει στο προφίλ του και είναι δεδομένο αυτό.

Όταν ακούς από τα χείλη του Μαχλά ότι «αυτή η ομάδα πρέπει να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα και είναι η ομάδα που αποτελεί την καθημερινότητα μας», τότε αντιλαμβανόμαστε ότι εκείνος δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέραν της επιτυχίας για τον σύλλογο που δεν είναι άλλη από την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. «Την αγαπάω αφάνταστα όμως σε κάποια πράγματα δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και χρειάζομαι βοήθεια. Έχω μεγαλώσει σε αυτήν την πόλη και αυτήν την ομάδα. Πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι για να ξαναζήσουμε τις χαρές που έχουμε γνωρίσει με τον ΟΦΗ» είπε ο Μαχλάς δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται.

Πολύ περισσότερο όμως αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον ΟΦΗ είναι να σκύψουμε πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτός ο σύλλογος. Να δούμε με ειλικρίνεια, σαφή διάθεση για αυτοκριτική πάνω στα λάθη αλλά και πολύ περισσότερο να διαπιστώσουμε τι χρειάζεται να γίνει ώστε να υπάρξει σωτηρία. Ναι, το ταμείο είναι άδειο εν όψει της συνέχειας και κανένας δεν το κρύβει. Όμως, εδώ που έχει έρθει η ομάδα θα πρέπει να υπάρξει κατανόηση και υπομονή από όλους. Διαφορετικά θα βυθιστεί το καράβι με τέτοιο τρόπο που δεν θα υπάρχει πισωγύρισμα.

Εκείνο που χρειάζεται να πούμε και οπωσδήποτε να μην αφήσουμε αναπάντητο είναι ένα μεγάλο γιατί προς όλους εκείνους που αρνούνται να βοηθούν την ομάδα. Όλους εκείνους που έχουν αφήσει μόνο του τον Μαχλά αλλά και όλους εκείνους που συνεισφέρουν αφάνταστα με πολύ κόπο και δίχως ανταμοιβή ώστε το σωματείο να βρει τον δρόμο του. Η κραυγή αγωνίας του Μαχλά πρέπει να εισακουστεί από όλους και από όλα. Διαφορετικά το μέλλον του ΟΦΗ θα είναι άγνωστο, πέρα από οπαδικές συγκρούσεις και συναισθήματα.

By Athletic Press

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook