Δεν μας τα λέτε καλά…

Ο ΟΦΗ του Ευόσμου ήταν το… αποκορύφωμα του παγόβουνου! Παγόβουνο έγραψα; Μου φαίνεται πως ήταν το Έβερεστ που πλάκωσε τους πάντες μέσα στην ομάδα. Δεν γίνεται τέτοια εμφάνιση και πραγματικά η κουβέντα που είπε ο Μηνάς Πίτσος μετά το τέλος του αγώνα ότι “μόνοι μας πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα”, είναι κουβέντα που πρέπει να […]

Ο ΟΦΗ του Ευόσμου ήταν το… αποκορύφωμα του παγόβουνου! Παγόβουνο έγραψα; Μου φαίνεται πως ήταν το Έβερεστ που πλάκωσε τους πάντες μέσα στην ομάδα. Δεν γίνεται τέτοια εμφάνιση και πραγματικά η κουβέντα που είπε ο Μηνάς Πίτσος μετά το τέλος του αγώνα ότι “μόνοι μας πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα”, είναι κουβέντα που πρέπει να προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό.

Το γιατί ο ΟΦΗ πραγματοποίησε τέτοια εμφάνιση, είναι ένα ερώτημα που πρέπει να το απαντήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αυτοί που ώθησαν τον κόσμο να βγει… στην γύρα για να συγκεντρώσει χρήματα και να τους τα δώσει.

Ένα μικρό δείγμα της αγάπης του προς την ομάδα…

Αγάπη όμως που δεν βρίσκει ανταπόκριση. Γιατί αν έβρισκε ανταπόκριση, τότε όλα θα άλλαζαν! Γιατί αν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ανταποκρίνονταν στην αγάπη που τους έδειχνε ο κόσμος, τότε η εικόνα των παικτών θα ήταν διαφορετική.

Δεν θα ήταν εικόνα διάλυσης όπως αυτή που παρουσίασαν μετά το 20′. Λες και το γκολ του Ναλμπάντη ήταν σαν μια σφαίρα που σκότωσε τον ΟΦΗ. Εικόνα αποσύνθεσης παρουσίασε η ομάδα και άμεσα ΦΑΡΜΑΚΟ.

Ποιο είναι αυτό, το ξέρει ο Μαχλάς! Ο μόνος μου φαίνεται που μπορεί να αλλάξει την ιστορία αυτής της ομάδας. Ο μόνος που μπορεί να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν ότι με την ιστορία του ΟΦΗ δεν παίζει κανένας.

Όσον αφορά τον Αναστόπουλο, ο κόουτς δεν μας τα είπε καλά στον Εύοσμο. Λάθος επιλογή η τοποθέτηση του Λιαπάκη στο αρχικό σχήμα, ειδικά μετά τα σενάρια περί συμφωνίας με τα Γιάννενα.

Δεν πάω το μυαλό μου στο πονηρό, αλλά δεν μπορείς να βάζεις στην 11αδα παίκτη που φέρεται να έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Πως θα έχει στο μυαλό του την ομάδα;

Και εκτός αυτού, ο “Αναστό” αποδείχθηκε και ντεφορμέ με τις αλλαγές των Μανούσου, Ζορμπά. Αποτέλεσμα; Ο ΟΦΗ δεν πάτησε την περιοχή του Αγροτικού Αστέρα και κατάφερε και έχασε από ομάδα της γειτονιάς.

Κύριοι, δεν μας τα λέτε καλά και πραγματικά χρειάζεστε άμεσα ξυπνητήρι!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook