Βράδυ Κυριακής…

Βράδυ Κυριακής και ενώ ετοιμάζομαι να φύγω από τα γραφεία της Athletic Press, μου ήρθε στο μυαλό να γράψω όλα όσα είδα στο “Γεντί Κουλέ” το μεσημέρι της Κυριακής και για αυτόν τον λόγο κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα. Α ρε κόσμε, μόνος σου λύγισες κοτζάμ ομάδα. Είναι από τις λίγες φορές που ο κόσμος μιας […]

Βράδυ Κυριακής και ενώ ετοιμάζομαι να φύγω από τα γραφεία της Athletic Press, μου ήρθε στο μυαλό να γράψω όλα όσα είδα στο “Γεντί Κουλέ” το μεσημέρι της Κυριακής και για αυτόν τον λόγο κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα.

  1. Α ρε κόσμε, μόνος σου λύγισες κοτζάμ ομάδα. Είναι από τις λίγες φορές που ο κόσμος μιας ομάδας κερδίζει τον αντίπαλο ολομόναχος. Τι παλμός, τι δύναμη, όλοι οι… πιστοί δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για 90 λεπτά και κατάφεραν να καταπιούν τον Πανθρακικό.
  2. Ο Πολυχρόνης και αγαπημένος... Πόλυς των φιλάθλων του ΟΦΗ έκανε πάλι το θαύμα του. Έπιασε το πέναλτι στο 96′ και τους έστειλε αδιάβαστους τους Θρακιώτες. Αρχίζει και βρίσκει τα πάνω του και τέτοια εποχή, ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικός είναι για τον ΟΦΗ!
  3. 3 γκολ, το 1 με πέναλτι – σε 12 παιχνίδια είναι απολογισμός ιδιαίτερα φτωχός για τον Αγρίτη. Ο ίδιος το έψαξε το γκολ χθες αλλά δεν το βρήκε παρά μόνο από την άσπρη βούλα. Η εμφάνιση του ωστόσο δείχνει σημάδια ανάκαμψης από έναν, σημαντικό για τον ΟΦΗ ποδοσφαιριστή.
  4. Βρε σεις φιλοξενούμενοι του Πανθρακικού. Είναι δυνατόν να μπαίνετε μέσα στα αποδυτήρια και να…απειλείτε ότι θα… “τα πούμε στην Κομοτηνή”. Δηλαδή τι θα κάνετε στην Θράκη; Και όσο για μερικούς που το παίζουν νταήδες και που κρύβονται μέσα από τις φόρμες τους, είναι κρίμα να βρίζουν και να ετοιμάζονται να χειροδικήσουν απέναντι σε μέλη της αποστολής του ΟΦΗ.
  5. Βράδυ Κυριακής και σκέφτομαι ότι ο Αναστόπουλος μέσα σε όλα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου, πέταξε και μια ολόσωστη κουβέντα: “Αυτά τα κάνει μόνο μια ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ”! Δεύτερη ανατροπή μέσα σε έναν μήνα, δεν κάνουν συχνά ομάδες χωρίς ταυτότητα νικητή.
  6. Αλλά από την άλλη, η ρέντα του ΟΦΗ πόσο θα συνεχιστεί; Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στην συνέχεια. Το έγραψα και το λέω ξανά: Αν ο ΟΦΗ προσέξει και δεν αφήσει βαθμούς σε… περίεργα μέρη, θα πάει στα Γιάννενα και θα είναι πρώτος!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook