Έτσι είδα το ματς στο Αγρίνιο…

Ότι ο ΟΦΗ θα έχανε κάποτε, το ξέραμε. Δεν είναι η Μπαρτσελόνα για να πάει σερί μέχρι το τέλος όμως η αλήθεια είναι ότι βάσει εμφάνισης δεν άξιζε να χάσει στο Αγρίνιο. Το ματς το χάρισε στον Παναιτωλικό. Δεν το κέρδισαν οι Αγρινιώτες που σαν γηπεδούχος και με 5.500 φιλάθλους έκανε μόλις 4 σουτ σε […]

Ότι ο ΟΦΗ θα έχανε κάποτε, το ξέραμε. Δεν είναι η Μπαρτσελόνα για να πάει σερί μέχρι το τέλος όμως η αλήθεια είναι ότι βάσει εμφάνισης δεν άξιζε να χάσει στο Αγρίνιο.

Το ματς το χάρισε στον Παναιτωλικό. Δεν το κέρδισαν οι Αγρινιώτες που σαν γηπεδούχος και με 5.500 φιλάθλους έκανε μόλις 4 σουτ σε 90 λεπτά παιχνιδιού. Ήταν τέτοιο το άγχος και η πίεση που ένιωσαν οι γηπεδούχοι, ψυχολογικής εννοώ, που ο Νταλακούρας άρχισε να βγάζει επιθετικούς και να βάζει αμυντικούς από το 70′ κιόλας!

Σίγουρα, όμως η ήττα πονάει γιατί έγινε από έναν αντίπαλο που θα τον βρεις μπροστά σου στην μάχη για την άνοδο.

Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ αδίκησε τον εαυτό του την Δευτέρα. Τον αδίκησε γιατί έχασε από μια ομάδα που παρουσίασε μια μέτρια εικόνα και πολύ περισσότερο που δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τον Βεζυρίδη.

Δώρο, λοιπόν, αδέρφια έκανε ο ΟΦΗ τη νίκη στον Παναιτωλικό δίνοντας το δικαίωμα να πανηγυρίσουν εκείνοι που… “έκατσαν” πίσω για να μην χάσουν.

Όμως, επειδή πρέπει να κοιτάζουμε και την δική μας “καμπούρα” καλό είναι να δούμε και να σκεφτούμε ότι τέτοια λάθη… στοιχίζουν και μάλιστα πολύ. Τέτοια λάθη κοστίζουν και δεν πρέπει να επαναληφθούν. Ειδικά, ο Μπερτίν που τον έχουμε συνηθίσει όλοι αλάνθαστο, κάνει παιδικά λάθη που δεν χρειάζεται να επαναληφθούν γιατί αλλιώς… αντίο!

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Τώρα που έχασε μετά από 2 μήνες. Τώρα απαιτείται σωστή διαχείριση συναισθημάτων και καταστάσεων προκειμένου να μην βγει ο ΟΦΗ από τον ρυθμό του και πολύ περισσότερο τώρα είναι που χρειάζεται ο κόσμος να “λυσσάξει” και να δίνει βροντερό παρόν!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook