Ψεκάστε, σκουπίστε, φύγατε

Κανονικά, δεν είχα γράψει ξανά, δεν γράφω στο blog την ημέρα του αγώνα αλλά σήμερα είπα να κάνω μια εξαίρεση. Πρώτη Δευτέρα φέτος στο γήπεδο, θα ακολουθήσει άλλη μια την ερχόμενη στην Καισαριανή όπου θα βρίσκεται και εκεί η αφεντιά μου. Το σημερινό παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Αντιθέτως είναι δύσκολο με αντίπαλο μια ομάδα που […]

Κανονικά, δεν είχα γράψει ξανά, δεν γράφω στο blog την ημέρα του αγώνα αλλά σήμερα είπα να κάνω μια εξαίρεση. Πρώτη Δευτέρα φέτος στο γήπεδο, θα ακολουθήσει άλλη μια την ερχόμενη στην Καισαριανή όπου θα βρίσκεται και εκεί η αφεντιά μου.

Το σημερινό παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Αντιθέτως είναι δύσκολο με αντίπαλο μια ομάδα που όπως έλεγε και ο Γρηγορίου μεσοβδόμαδα στον Athletic Radio 104,2 “που θέλουμε να δημιουργήσουμε και όχι να κλειστούμε πίσω. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να ευχαριστηθεί ο κόσμος”.

Πράγματι, ο περσινός Εθνικός, δημιούργημα 100% του Γρηγορίου, ήταν τέτοια ομάδα. Απόδειξη ότι και στα τέσσερα παιχνίδια απέναντι στον ΟΦΗ, οι παίκτες του σκόραραν 10 φορές.

Βέβαια, όσο διαφορετικές ήταν πέρυσι οι δύο ομάδες, άλλο τόσο αλλιώτικες είναι και φέτος. Έχω την εντύπωση ότι παιχνίδια όπως το σημερινό, ο ΟΦΗ πρέπει να το κερδίσει δείχνοντας χαρακτήρα αλλά και…στυλ!

Ψεκάστε, σκουπίστε, φύγατε κύριοι! Για να στείλει σαφές μήνυμα και προς πάσα κατεύθυνση για την συνέχεια. Μια συνέχεια που… ζορίζει για τρία ματς και μετά το πρόγραμμα γυρίζει τούμπα απέναντι στον πρώτο ΠΑΣ Γιάννενα.

Αν ο ΟΦΗ βγάλει την τριάδα αγώνων παίρνοντας από 7 μέχρι 9 βαθμούς, τότε μπορεί στο φινάλε του πρώτου γύρου να πάει στην Ήπειρο και να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook