Ενοχλεί ο ΟΦΗ

Κάθε άλλο παρά προετοιμασμένο βρήκε τον ΟΦΗ ο πόλεμος που δέχτηκε η ομάδα κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Ωστόσο πολύ περισσότερο, αυτό που διαπίστωσαν στην ομάδα και δεν έχουν και άδικο είναι ένας ενορχηστρωμένος πόλεμος που έκανε την εμφάνιση του. Ο προβληματισμός που δημιουργήθηκε και τα μεγάλα ερωτηματικά που υπάρχουν για τις κινήσεις και […]

Κάθε άλλο παρά προετοιμασμένο βρήκε τον ΟΦΗ ο πόλεμος που δέχτηκε η ομάδα κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Ωστόσο πολύ περισσότερο, αυτό που διαπίστωσαν στην ομάδα και δεν έχουν και άδικο είναι ένας ενορχηστρωμένος πόλεμος που έκανε την εμφάνιση του. Ο προβληματισμός που δημιουργήθηκε και τα μεγάλα ερωτηματικά που υπάρχουν για τις κινήσεις και τον… υπόγειο πόλεμο που δέχτηκε η ομάδα είναι αρκετά. Και βέβαια αυτό που πρέπει να κάνουν στον ΟΦΗ είναι να προστατευτεί η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Από πού να ξεκινήσουμε και από πού να τελειώσουμε. Αρχικά, από το άγχος του Αχιλλέα Μπέου να ενημερώσει όλους τους δημοσιογράφους των Αθηνών για την επίθεση και τα αντικείμενα που δέχτηκαν προπονητής και παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Ποια ήταν η αλήθεια; Ότι διασταυρώθηκαν τυχαία Μπέος και οπαδοί του ΟΦΗ ανταλλάσοντας ουκ ολίγα «γαλλικά».

Την επόμενη μέρα πάλι, ο μεγαλομέτοχος των Βολιωτών και άξιο τέκνο του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε λόγο στην αστυνομία για επίθεση και προπηλακισμό. Τελικά τι από όλα αυτά ισχύει; Αφού πέρασε αυτό το ζήτημα και στον ΟΦΗ περίμεναν ότι θα ηρεμήσουν, ήρθε και το δεύτερο χτύπημα με την ένσταση που κατέθεσε ο Λεβαδειακός του Γιάννη Κομπότη. Ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω να πούμε ότι δεν πρέπει να ξέρει καν τι σημαίνει να είσαι γηπεδούχος με δικούς σου 6.500 φιλάθλους.

Ο Κομπότης λοιπόν πάει και κάνει ένσταση για ένα ματς που το έχει χάσει με κάτω τα χέρια και αφού δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για να το κερδίσει, κάνει ότι μπορεί για να το διατυμπανίσει. Περνάει όμως και αυτό αλλά είναι προφανές ότι ο ΟΦΗ έχει αρχίσει πλέον να ενοχλεί. Και έρχεται η 28η Οκτωβρίου για να πληγεί ο ΟΦΗ μέσω του Αναστόπουλου με τα χυδαία δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο 52χρονος τεχνικός έχει πάρει δανεικά από τον Σαλευρή και ο τελευταίος τον πάει στα δικαστήρια.

Αυτή η υπόθεση συνδυάζεται με αυτήν της ένστασης καθότι αυτός είναι ο λόγος που υποβάλλεται. Και δίκαια αναρωτιέται ο «Αναστό»: «Εμένα με πήρε κανένας για να ρωτήσει αν είναι αλήθεια ή όχι;». Όμως, ήδη έχουν συμβεί τρία περιστατικά που δείχνουν ότι μπορεί ο φετινός ΟΦΗ να είναι καλύτερος αγωνιστικά αλλά αυτό δεν θα περάσει έτσι από τους αντιπάλους του.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook