Η Φυλή του… ΟΦΗ

Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ανήκει στο παρελθόν. Ο ΟΦΗ έχασε και αποκλείστηκε. Δεν υπάρχει πλέον κανένα ματς για το κύπελλο Ελλάδας που να μπορεί να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου. Μετά το παιχνίδι της Τρίτης και όσα είπε ο Αναστόπουλος για “παιχνίδι-κλειδί” την Κυριακή, η Φυλή τον περιμένει. Ποια Φυλή; Η δική […]

Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ανήκει στο παρελθόν. Ο ΟΦΗ έχασε και αποκλείστηκε. Δεν υπάρχει πλέον κανένα ματς για το κύπελλο Ελλάδας που να μπορεί να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου.

Μετά το παιχνίδι της Τρίτης και όσα είπε ο Αναστόπουλος για “παιχνίδι-κλειδί” την Κυριακή, η Φυλή τον περιμένει.

Ποια Φυλή; Η δική του. Εκεί που κέρδισε δύο συνεχόμενες χρονιές και πήρε μεγάλο φιλί ζωής. Πρώτα το 2009 όταν η… εκστρατεία από το Ηράκλειο έσπρωξε τον ΟΦΗ σε ένα σπουδαίο διπλό παίρνοντας την τελευταία ανάσα πριν το τελευταίο “τανγκό” της Σούπερ Λίγκ.

Στην… δική του Φυλή κατάφερε πέρυσι να πάρει ένα τρίποντο-χρυσάφι. Μπορεί να μην ήταν αρκετό για να “γλυτώσει” το κεφάλι του Γκουλή όμως ήταν αρκετό για να μπορέσει ο ΟΦΗ να παραμείνει σε τροχιά ανόδου που τελικά την έχασε.

Την Κυριακή θα την επισκεφτεί για τρίτη φορά και βέβαια θέλει να παραμείνει το δικό του… “εξοχικό” στην Αθήνα.

Μόνος ο ΟΦΗ δεν θα είναι. Ακόμα μια “εκστρατεία” θα ξεκινήσει από το Ηράκλειο και ο κόσμος του θα είναι εκεί, έτοιμος να τον σπρώξει προς το τρίποντο.

Το παιχνίδι είναι μείζονος σημασίας για τον ΟΦΗ. Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννενα θα υποδέχεται την Καρδίτσα οπότε το παιχνίδι… γέρνει προς τον άσο. Οι Ηπειρώτες έχουν αρχίσει ήδη να τρέμουν τον ΟΦΗ που τρέχει με 4Χ4 οπότε η ομάδα πρέπει να πάρει το ματς και να φύγει.

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ “καυτή” θα είναι η ανάσα του ΟΦΗ. Οπότε διπλό και τίποτα άλλο την Κυριακή.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook