«Κάναμε το αυτονόητο»

Η παραπάνω κουβέντα τα λέει όλα. Ο ΟΦΗ δεν έκανε άθλο κερδίζοντας τον Ιωνικό που παραμένει χωρίς νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Ο ΟΦΗ δεν έκανε κάποιον άθλο κερδίζοντας μια ομάδα που θα παλέψει απλά για την παραμονή. Ίσως και να την χάσει. Τα λόγια του Αναστόπουλου μετά το παιχνίδι τα είπε όλα για τη […]

Η παραπάνω κουβέντα τα λέει όλα. Ο ΟΦΗ δεν έκανε άθλο κερδίζοντας τον Ιωνικό που παραμένει χωρίς νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Ο ΟΦΗ δεν έκανε κάποιον άθλο κερδίζοντας μια ομάδα που θα παλέψει απλά για την παραμονή. Ίσως και να την χάσει.

Τα λόγια του Αναστόπουλου μετά το παιχνίδι τα είπε όλα για τη νίκη της ομάδας του στην “ασπρόμαυρη” Νίκαια. Ο ΟΦΗ έκανε το “αυτονόητο”. Δεν πανηγυρίζει που κέρδισε μια ομάδα της… σειράς.

Όμως είναι δεδομένο ότι αν συνεχίσει έτσι και με αυτόν τον τρόπο, τότε πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να του κόψει τον δρόμο. Ο Αναστόπουλος δεν είχε “μαγικό ραβδάκι”. Δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Ακόμα και αν έχανε ο ΟΦΗ, πάλι ο “Ανάστο” δεν θα είχε μεγάλη ευθύνη.

Αλλά ο 52χρονος τεχνικός κατάφερε να μεταδώσει στους παίκτες του τη νοοτροπία winner που είχε ο ίδιος σαν ποδοσφαιριστής. Και βρισκόμενος σε μια ομάδα που… από ίδρυσης της έχει μάθει να κερδίζει και να είναι πρωταγωνίστρια, ο Αναστόπουλος ήρθε στην ομάδα την κατάλληλη στιγμή.

Και βέβαια, δεν πρέπει να ξεχάσω, θα ήταν λάθος μου, ότι ένα ακόμα πάρτυ στήθηκε και ντύθηκε στ’ “ασπρόμαυρα”. Είμαστε σε μια χρονιά που οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα διοργανώσουν πολλά πάρτυ ακόμα. Βρισκόμαστε στην αρχή και η χρονιά θα είναι γεμάτη γιορτές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ας προηγούνται πρώτα τα πάρτυ εντός γηπέδου και οι άλλοι στην εξέδρα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook