Και τώρα ψυχραιμία

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στο -5 από την κορυφή. Μια ισοπαλία, μια νίκη και μια ήττα ο μέχρι τώρα απολογισμός του στο πρωτάθλημα. Ποδόσφαιρο έχει παίξει; Όχι, πέραν ελαχίστων δεκαλέπτων. Μπάλα έχουμε δει; Όχι, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων και εννόω κάποια σπασμωδικά δεκάλεπτα. Φταίει ο Χατζηνικολάου; Ναι. Φταίνει οι παίκτες; Ναι. Όμως εκείνοι είναι που πρέπει να […]

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στο -5 από την κορυφή. Μια ισοπαλία, μια νίκη και μια ήττα ο μέχρι τώρα απολογισμός του στο πρωτάθλημα. Ποδόσφαιρο έχει παίξει; Όχι, πέραν ελαχίστων δεκαλέπτων. Μπάλα έχουμε δει; Όχι, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων και εννόω κάποια σπασμωδικά δεκάλεπτα. Φταίει ο Χατζηνικολάου; Ναι. Φταίνει οι παίκτες; Ναι.

Όμως εκείνοι είναι που πρέπει να νιώσουν στήριξη και εμπιστοσύνη. Εγώ προσωπικά τους εμπιστεύομαι ότι μπορούν να αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα. Γιατί είναι ανατρέψιμο.

Το πρόσημο σίγουρα είναι αρνητικό μέχρι στιγμής όμως δεν θα πάρει κανένας το κεφάλι κανενός. Πράγματα που εγώ τα θεωρώ αστεία και κωμικά. Δείχνουν πανικό και στον ΟΦΗ δεν σκέφτονται έτσι σε καμία περίπτωση.

Το θέμα είναι να βρεθούν οι λόγοι, όλα αυτά στα οποία οφείλεται μέχρι τώρα η εικόνα της ομάδας. Ψύχραιμα, χωρίς σπασμωδικές κινήσεις που να δείχνουν πανικό.

Είμαι της άποψης πως ότι είναι να γίνει, να γίνει με σύνεση και εμπιστοσύνη από όλους σε όλους. Ο κόσμος “γιούχαρε” χθες αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο σε αυτό που είδε. Ε, εγώ λεώ ότι είχε δίκιο.

Όμως από εδώ και πέρα πρέπει να στηρίξει ακόμα περισσότερο. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να φροντίσει να είναι ακόμα περισσότερο στο πλευρό της ομάδας και ήδη από ότι μαθαίνω… ετοιμάζεται ΑΠΟΒΑΣΗ στη Νίκαια. Εκεί όπου ο κόσμος του ΟΦΗ θα δείξει τι σημαίνει να είναι πραγματικά μεγάλος λαός.

Αδέρφια, χρειάζεται ψυχραιμία. Δεν είμαι της άποψης ότι χάθηκε κάτι, από την 3η αγωνιστική κιόλας. Αυτό που κάνει τις ομάδες να ξεχωρίζουν είναι η διάρκεια, η ομόνοια και η ενότητα. Τίποτα λιγότερο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook