Οφείλουν μια μεγάλη συγνώμη

ΟΠΑΠ και Σούπερ Λιγκ σε Εργοτέλη και Ηρακλή για την «ζημιά» που τους έκαναν. Την στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ, δεν γνωρίζω το αποτέλεσμα του Εργοτέλης-Ηρακλής, αλλά τόσο ο ΟΠΑΠ που δεν συμπεριέλαβε το παιχνίδι στο κουπόνι του Στοιχήματος, αλλά κυρίως η διοργανώτρια αρχή που δεν το συμπεριέλαβε στα τηλεοπτικά, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για […]

ΟΠΑΠ και Σούπερ Λιγκ σε Εργοτέλη και Ηρακλή για την «ζημιά» που τους έκαναν.

Την στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ, δεν γνωρίζω το αποτέλεσμα του Εργοτέλης-Ηρακλής, αλλά τόσο ο ΟΠΑΠ που δεν συμπεριέλαβε το παιχνίδι στο κουπόνι του Στοιχήματος, αλλά κυρίως η διοργανώτρια αρχή που δεν το συμπεριέλαβε στα τηλεοπτικά, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για τις αποφάσεις τους.
Ακόμα και αν το ματς έληξε «Χ», οι δύο οργανισμοί είναι υπόλογοι. Κυρίως η Σούπερ Λιγκ που ξευτιλίζει η ίδια το προϊόν της, βάζοντας το ματς να δουν οι φίλαθλοι από το internet. Kαι εντάξει στο Ηράκλειο υπήρχε η λύση του γηπέδου. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή πως θα δουν την αγαπημένη τους ομάδα; Και αν η NOVA δεν έχει άλλο κανάλι για να το… χωρέσει, ας κόψει το λαιμό της να βρει, ή ας το δώσει δωρεάν σε κάποιο ελεύθερο.

Και αν δεν έχει το συνδρομητικό κανάλι δημοσιογράφους και τεχνικούς που απαιτούνται για να καλυφθούν όλα τα ματς, ας (ξανα)κόψει το λαιμό του να βρει, έστω και συναδέλφους για συνεργασία δύο μόλις ωρών. Και φυσικά όλα αυτά, δεν τα γράφω επειδή λείπει η τηλεόραση από ένα παιχνίδι που στο κάτω, κάτω της γραφής δεν ενδιαφέρει και πολλούς «πελάτες». Τα γράφω όμως γιατί η ίδια η Σούπερ Λιγκ δεν μπορεί ή δεν θέλει να προφυλάξει τα ίδια της τα μέλη. Και το χειρότερο όλων; Δεν γίνεται να ορίζονται όλα τα ματς την ίδια ώρα και ημέρα, υποτίθεται για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και εσύ ο ίδιος να μην βάζει τηλεοπτικό ένα ματς για το οποίο εδώ και 4-5 μέρες γίνεται θέμα συζήτησης για το «βολικό Χ». Σαν να λες και εσύ δηλαδή, μαζί με το τηλεοπτικό κανάλι που έχει επίσης μεγάλη ευθύνη ότι αφήσαμε απ’ έξω το ματς που «βρωμάει».

Την ίδια ώρα ο ΟΠΑΠ που θέλει να θεσπίσει ρήτρες βίας και θέλει να κόψει τις χορηγίες (τα δικά μας λεφτά δηλαδή) από το ποδόσφαιρο γιατί δεν επιθυμεί να επιδοτεί παράγοντες που έχουν σχέση με το παράνομο Στοίχημα, δεν συμπεριλαμβάνει στο κουπόνι του το ματς του Παγκρητίου, δίνοντας ο ίδιος λαβή για περισσότερα σχόλια. Το ματς βέβαια δεν το είχαν και οι ιντερνετικές εταιρείες, αλλά αυτές είναι ιδιωτικές εταιρίες και έχουν κάθε δικαίωμα να προφυλάξουν το ταμείο τους. Ο ΟΠΑΠ όμως δεν έχει το δικαίωμα να ακολουθεί τους υπόλοιπους γιατί η χασούρα του από την κίνηση αυτή θα είναι μεγαλύτερη από τα κέρδη τα οποία υποτίθεται γλύτωσε από το γεγονός ότι δεν συμπεριέλαβε το παιχνίδι στο κουπόνι. Και φυσικά τόσο ο ΟΠΑΠ όσο και η Σούπερ Λιγκ οφείλουν μια μεγάλη συγνώμη στις δύο ομάδες για την «ζημιά» που τους έκαναν… Και ειδικότερα στους «κιτρινόμαυρους» που έχουν (από)δείξει ποιοι είναι και σε θέματα ηθικής δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους…

*Το άρθρο αυτό δημοσιεύεται στην Athletic Press (4/4).

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook