Youtube ο νέος αγωνοδίκης!!!

Τα πανάκριβα συστήματα της FIA και τα δεκάδες μάτια των κριτών φαίνεται ότι δεν κάνουν καλά την δουλεία τους αφού ένα video που ανέβασε θεατής του αγώνα του Spa στο Youtube έχει ανάψει φωτιές στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Ο Felippe Massa λοιπόν, μετά τον warm lap πάρκαρε την Ferrari 1-2m ποιο μπροστά από το σημείο που […]

Τα πανάκριβα συστήματα της FIA και τα δεκάδες μάτια των κριτών φαίνεται ότι δεν κάνουν καλά την δουλεία τους αφού ένα video που ανέβασε θεατής του αγώνα του Spa στο Youtube έχει ανάψει φωτιές στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Ο Felippe Massa λοιπόν, μετά τον warm lap πάρκαρε την Ferrari 1-2m ποιο μπροστά από το σημείο που έπρεπε, αλλά κανείς (!!!) δεν το πρόσεξε. Και όταν λέω κανείς, εννοώ κανείς! FIA, κριτές, αντίπαλοι οδηγοί και ομάδες δεν πρόσεξαν ότι ο Felipa Massa είχε σταματήσει πολύ ποιο μπροστά από σημείο που έπρεπε.

Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Ferrari  λογικά δεν θα δεχτεί κάποια ποινή μιας και δεν είχε γίνει καμία επίσημη διαμαρτυρία από οποιονδήποτε μέχρι την στιγμή που επισημοποιήθηκαν τα τελικά αποτελέσματα του Βελγικού GP την περασμένη Κυριακή αλλά η FIA δήλωσε ότι θα εξετάσει τους λόγους που δεν λειτούργησε το ηλεκτρονικό σύστημα εντοπισμού παράνομων εκκινήσεων και ότι δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση από τους κριτές. Στόχος της FIA είναι να μην επαναληφθεί αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον. Το επίμαχο video του “εγκλήματος” θα το βρείτε στο www.athleticradio.gr .

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook