Γ’ Εθνική: Οι ομάδες ψάχνουν… μικρούς με το “κιάλι”

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για τις ομάδες του Κρητικού ομίλου που ξεκίνησαν τους σχεδιασμούς τους για τη νέα χρονιά, έχοντας μεγάλο πρόβλημα στους… μικρούς παίκτες.

Αν εξαιρέσουμε τους παίκτες της Κ19 του ΟΦΗ που μετακινούνται σε ομάδες της κατηγορίας και φυσικά τον ΠΟΑ – Ηρόδοτο που έχουν “δικά του” παιδιά από τις ακαδημίες οι υπόλοιπες ομάδες ψάχνουν με το “κιάλι” τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Το… πρόβλημα των μικρών στην φετινή χρονιά θα ταλαιπωρήσει τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, οι οποίες ψάχνουν παίκτες με ταλέντο και να μπορούν να σηκώσουν το… βάρος της κατηγορίας.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο για τις ομάδες που θα πρέπει να βάλουν στο ρόστερ τους παίκτες μικρής ηλικίας και σίγουρα θα παίξει ρόλο μέσα στη σεζόν, αφού από τους κανονισμούς της ΕΠΟ θα πρέπει να αγωνίζονται μικροί στην αρχική ενδεκάδα.

Μπορεί το ταλέντο να υπάρχει και η νέα Γ’ Εθνική είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους … πιτσιρικάδες να κάνουν το βήμα παραπάνω, ωστόσο μέχρι τώρα οι ομάδες φαίνεται να “μάχονται” για να τους βάλουν στο ρόστερ τους…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook