Ο τελικός που χρειαζόταν το…VAR..άκι του!!!

Πέρασε και αυτός ο τελικός στο πάνθεον της Ηρακλειώτικης ποδοσφαιρικής ιστορίας.

Μπράβο στο ΠΟΑ, απλά αν υπήρχε στη μπάλα δικαιοσύνη, θα μπορούσαμε να γράψουμε ότι ο Ρωμανός αδικήθηκε από τη ροή του 90λέπτου. 

Μιά ουσιαστικά δύσκολη φάση…έκατσε στη διαιτησία και έμελλε ως κερασάκι…να έρθει και το μοναδικό γκολ του τελικού!

Μπάλα…@@@ρνη που είσαι! Φάση που αυτή κι αν χρειαζόταν VAR,όπως μας είπε και άνθρωπος της διαιτησίας.

Και λέγαμε να τοποθετήσουν σε μια γωνία ένα βαρ…ελάκι στις Αρχάνες, αλλά δεν μας άκουσε κανένας. Και εδώ που τα λέμε, καλά έκαναν…και δε μας άκουσαν.

Πως αλλιώς θα μοιάσουμε στους Άγγλους, που και εκείνοι, προς το παρών, δε θέλουν να ακούνε τέτοια πράγματα. Μιχάλη Κουκουλάκη, θα μας κάνεις μερικά var..άκια δώρο εδώ στο Ηράκλειο;

Έστω και αυτά με τις…μπαταρίες!  Φιέστα, μπόλικος κόσμος…κόσμια πράγματα, όλα πήγαν καλά στις Αρχάνες.

Παρών και ο ευρωβουλευτής(υπάρχει λόγος που το γράφουμε!) Θοδωρής Ζαγωράκης. Αλήθεια..εσύ πρόλαβες να φωτογραφηθείς μαζί του;;;  Γιατί εμείς…όχι! Και πως να προλάβουμε, αφού δυστυχώς δε πήγαμε στις Αρχάνες.

Ο…ευρωβουλευτής λοιπόν ”Ζαγόρ”, έμεινε και θα κάνει Πάσχα στο Ηράκλειο και σε μερικά…περίχωρα μαζί! Καλή Ανάσταση προς όλους. Μπόλικοι επίσης υποψήφιοι.. Δήμαρχοι\ σύμβουλοι..βουλευτές…περιφερειάρχηδες και όλα τα σχετικά, ανηφόρησαν ή κατηφόρισαν(ανάλογα από που  έφτασαν!) στις Αρχάνες.

Ψηφαλάκια είναι αυτά.  Παρατηρήσαμε και τον…φωτογράφο Μανόλη Μαθιουδάκη στις επάλξεις και στη πρώτη γραμμή. Αναμενόμενο!

Ο άλλος…Μαθιουδάκης,ο Βασίλης,  φρόντιζε να γλυκαίνει το κόσμο με τα εδέσματα του. Δέσποσε και η φιγούρα του Κώστα Θεοδωσάκη επίσης. 

Το αυτοκινητάκι που πήγε τη μπάλα (βέβαια εμείς όλοι μόνο τη μπάλα δε κοιτάζαμε!), στη σέντρα, ήταν ασφαλισμένο; Πρόεδρε…Ομπάμα, μπορούμε να στέλνουμε από ένα αμαξάκι σε κάθε ματς των πλέι οφ που θα αρχίσουν την άλλη Κυριακή; Απλά να έχει θωράκιση παρακαλώ!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook