Ο δυναμικός Αλμυρός και ο δρόμος για τα πλέι οφ

Νίκη τρίποντου, ψυχολογίας, αυτοπεποίθησης ήταν η τελευταία του Αλμυρού.

Αυτό που πέτυχε κόντρα στον δυναμικό Ρωμανό δεν ήταν και λίγο.

Δε σημαίνει πως παίζεις στην έδρα σου, άρα κερδίζεις με κάποιο προεδρικό διάταγμα! Βρέθηκε πίσω στο σκορ, έπαιζε με παίχτη λιγότερο από τα μισά του ημιχρόνου. Και όμως, η επανάληψη ήταν σχεδόν όλη δικιά του.

Με αποτέλεσμα να έρθει η ολική ανατροπή. Πάντα μέσα σε στόχους και πλάνα η ομάδα του Γαζίου. Με εξαίρεση την ήττα(17η) από τον Πόρο, ο Αλμυρός έχει αήττητο σερί στον δεύτερο γύρο. Ο φετινός Ρωμανός, κατά την άποψη μας, τα πάει μια χαρά, αλλά θα μπορούσε να είχε καταφέρει μέχρι τώρα και κάτι παραπάνω. Έχει όμως δρόμο μπροστά του.

Η ακόμα μια νίκη του πρωτοπόρου Ζαρού, τον χρίζει απλά το ακλόνητο φαβορί. Όχι της πρωτιάς, αυτή δε την χάνει. Ακόμα και στην… αρένα των πλέι οφ αν μπούνε οι τέσσερις πρώτοι, η ομάδα του Κόκκινου, θα έχει δυνατό πλεονέκτημα.

Την ερχόμενη αγωνιστική έχουμε ένα ακόμα ντέρμπι, ο ΠΑΝΟΜ θα φιλοξενήσει τον Ζαρό. Και αυτό το αποτέλεσμα, θα δείξει πράγματα… μελλούμενα! Έχουν απομείνει έξι στροφές και μετά θα δούμε τις… καταστροφές! Το σίγουρο είναι πως φέτος η μεγάλη κατηγορία έχει αποκτήσει σούπερ ενδιαφέρον. Δε γίνεται να βρίσκονται οι ομάδες και τα πρωταθλήματα σε ρουτίνα.

Πρόσφατα άκουσα μια ιδέα προέδρου ομάδος από την Β κατηγορία. Δεν θα είναι άσχημο διοργανώτρια αρχή και ομάδες, να εξετάσουν αλλαγές και τομές σε Β αλλά ακόμα και σε Γ κατηγορία.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook