Του Καζαμία τα μελλούμενα!…

Καλή χρονιά, ,με υγεία και ότι καλύτερο για όλους!

Καλή χρονιά, ,με υγεία και ότι καλύτερο για όλους!

Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, είναι διασκέδαση. Λοιπόν και φέτος ο Καζαμίας μας επισκέφτηκε. Καθίσαμε κοντά του και μας είπε με επιχειρήματα(και βγάλε!) αρκετά ποδοσφαιρικά πράγματα που θα συναντήσουμε μέσα στο νέο έτος. Ας τα προσέξουμε όλοι. Δεν είναι πολλά άλλωστε, είναι μόλις…2019 πραγματάκια! Χο,χο,χοοο!!!

Η αδελφοποίηση

Ξεκινώντας μας είπε πως το πρωτάθλημα λέει στην Α1 θα το πάρει η ομάδα της Τυλίσου. Και έμεινε… παγωτό ο πρόεδρος της! Το γήπεδο του Αλμυρού, θα ξηλωθεί ο φρέσκος πλαστικός τάπητας. Και κατόπιν εντολής του Νίκου Πατραμάνη, θα τοποθετηθεί φυσικό χόρτο. Χόρτο…μαγικόοοο!!! Θα αδελφοποιηθούν οι ομάδες της Γόρτυνας με τον ΠΑΟΚ. Χα,χα,χα…χι,χι,χι!!! Τι σου είναι αυτός ο Καζαμίας καμιά φορά, ε; Αρχές της άνοιξης, λέει πάντα ο Καζαμίας, θα φωνάξουν στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ τον πρόεδρο της Δαμάστας. Και αφού τιμήσουν πρώτα τον Αντώνη Παπαδάκη, θα του ανακοινώσουν πως ο τελικός του Γιουρόπα Λίγκ της επόμενης σεζόν, θα διεξαχθεί στο ανακαινισμένο γήπεδο της ομάδος του. Και να εκ νέου έργα ανακαίνισης στη Δαμάστα! Θα φτιαχτεί το αργότερο μέχρι το Φθινόπωρο το Ενωσιακό γήπεδο στο Ηράκλειο! Γιούπι!!!

Ο Κουκουλάκης στην ΕΔ της ΕΠΣΗ

Θα έχουμε αλλαγές στη στελέχωση της Επιτροπής Διαιτησίας. Δεν θα φύγει κανένας, απλά με… διάγγελμα του προς το λαό του νομού Ηρακλείου, ο υπέρ πρόεδρος Ομπάμα, θα μας ανακοινώσει πως θα εισχωρήσει στην επιτροπή… ο Μιχάλης ο Κουκουλάκης!!! Μέσα στο 2019 θα γίνουν λέει(σύμφωνα με τον Καζαμία!) οι εκλογές στον ΣΔΠΗ. Θα δώσει υποψηφιότητα και θα τις κερδίσει στέλεχος εκτός των διαιτητών… λέει! Εδώ όσο και αν επιμείναμε, δεν μας φανέρωσε περισσότερες… προβλέψεις του ο Καζαμιακός μας! Μας είπε σε άλλο μέρος της κουβέντας μας(ο Καζαμίας), πως και εκείνος είχε μπερδευτεί με το τελικό αποτέλεσμα του πρόσφατου παιχνιδιού μεταξύ Παλιανής και ΕΓΟΗ. Ήταν το 1-6 τελικά! Σύμφωνα πάντα με τα μελλούμενα… το καλοκαίρι θα έρθουν συνταρακτικές τομές στα τοπικά μας πρωταθλήματα. Κάθε ομάδα θα χρησιμοποιεί δυο μεγάλους μόνο παίχτες στην 11άδα και θα παίζουν εννέα… μικροί! Προβλέπουμε να μην αρχίζει η σεζόν!!! Χα,χα,χα!!!  Το περιβόητο Ικάριο γήπεδο, αποκτά σκεπή. Από κεραμίδια!!!  Η Χαραυγή επιστρέφει, η ΕΠΣΗ την επιβραβεύει και η επανεκκίνηση γίνεται από την Α2 κατηγορία.

Κρεοπωλείο στην Ιδομενέως

Ο Πλούταρχος(ένας είναι ο τοπικός Πλούταρχος ρε παιδιά!), ξηλώνει το κρεοπωλείο από το Τυμπάκι. Το φέρνει κοντά στην ΕΠΣΗ. Επί της οδού Ιδομενέως και αυτό. Ένα τρίγωνο… όλα! Αστόρια(ΣΔΠΗ), ΕΠΣΗ και το κατάστημα του! Προσοχή στους… μπαλτάδες μόνο!  Το μέλλον λέει… πως αρχές του 2019, πριν πάει στην Επιτροπή ο Κουκουλάκης, έρχεται εντολή μέσω…VAR και ο Γιώργος ο Φουκάκης, επιστρέφει ως διαιτητής στους πίνακες της Σούπερ Λίγκ! Χο,χο,χοοο!!! Μόνο Λίβερπουλ παιδιά!

Με εξάρες μπάλες!

Tα μελλούμενα όμως τελειωμό δεν είχαν, μας άφησε και μερικές ατάκες-προβλέψεις προς το φινάλε. Θα αλλάξουν οι μπάλες στα τοπικά πρωταθλήματα. Από πεντάρες, θα γίνουν… εξάρες! Το Άλογο, η νέα ομάδα του Μαλεβιζίου, θα κάνει τέτοιο καλπασμό, που μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα έχει φτάσει στην Α2 κατηγορία! Θα τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας στα γήπεδα του Διαγόρα, των Γουβών, αλλά και των Ελπίδων. Ως επίλογο μας πρόβλεψε πως θα επανεκλεγεί ως Περιφερειάρχης Κρήτης, ο Σταύρος ο Αρναουτάκης. Ευκολάκι αυτό και εμείς μπορούμε να το εγγυηθούμε αυτό. Άντε τώρα, καλή χρονιά να έχουμε. Και όπως σας είπαμε, όλα τα παραπάνω είναι προβλέψεις. Τι θα γίνει και τι δεν θα γίνει… ίσως να μη το μάθουμε και ποτέ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook