Η επιστροφή της Σκόντα στην Ευρώπη

Ο Γιάννης Χαμαλάκης επιστρέφει στα blogs του athleticradio.gr και δίνει το έναυσμα για την σημερινή στοιχηματική ημέρα με πολλά παιχνίδια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ξεκινώντας από τα δύσβατα …μονοπάτια των ευρωπαϊκά άγνωστων ομάδων και φέτος, πάμε να δούμε τι μπορούμε να βγάλουμε από τα σημερινά ματς, πάντα με γνώμονα τις αποδόσεις.

*Αγωνιστική εικόνα δεν έχω, όμως οφείλω να γράψω ότι αυτή η Κάραμπαγκ έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Οι Αζέροι εμφανίζονται ανταγωνιστικοί, απέκλεισαν την ουκρανική Μέταλουργκ στον προηγούμενο γύρο. Και η αντίπαλος της τώρα, εδώ που τα λέμε, η Πολωνική Πιάστ,ανέβηκε πέρσι στην μεγάλη κατηγορία, με μόλις 3 χρονιές στην μεγάλη κατηγορία της χώρας της, δεν πάει πουθενά!Άσος!

*Σε αγωνιστική δράση βρίσκεται η Σκόντο Ρίγα στην χώρα της, με συνεχή παιχνίδια και ρυθμό. Δυνατή εντός. Έχασε τον περσινό της σκόρερ η Λίμπερετς, η οποία έχει να παίξει αρκετό καιρό επίσημο ματς ενώ δεν φημίζεται και για τις εκτός έδρας επιτυχίες της. Υπερβολικό οτιδήποτε στο 4.00+ στον άσο!

*Πρώτο ματς για τον Καραγεωργίου στην Ξάνθη για φέτος, πρώτο φετινό ματς της ομάδας και Ευρωπαϊκό μετά από χρόνια. Στην πραγματικότητα η Λίνφιλντ ίσως να μην είναι τόσο εύκολος αντίπαλος όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Εγώ λέω κάπου στο 1-0 και 2-0 για σκορ, αλλά βλέποντας και την απόδοση (3.20) στην ισοπαλία στο ημίχρονο, θα ρισκάρω σε αυτό…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

@ Κάραμπαγκ  –      1

@ Σκόντο Ρίγα   –    1

@ Ξάνθη – Χ ημίχρονο  

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook