Η επιστροφή της Μονακό…

  Καλησπερίζω όλους τους φίλους του www.athleticradio.gr! Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις για το πρόγραμμα του Σαββάτου.   Στην Γαλλία οι επιλογές νομίζω ότι σήμερα είναι συγκεκριμένες. * μετά τις χθεσινές ΄γκέλες΄ των Ανζέ και Νάντ η πλήρης Μονακό έχει ευκαιρία νίκης απέναντι στην Οσέρ. Αποδεκτά τα 1.80. *το G/G στο Μπαστιά – Βαλενσιέν μοιάζει προφανές για δύο καλές ομάδες που […]

 

Καλησπερίζω όλους τους φίλους του www.athleticradio.gr! Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις για το πρόγραμμα του Σαββάτου.

 

Στην Γαλλία οι επιλογές νομίζω ότι σήμερα είναι συγκεκριμένες.

* μετά τις χθεσινές ΄γκέλες΄ των Ανζέ και Νάντ η πλήρης Μονακό έχει ευκαιρία νίκης απέναντι στην Οσέρ. Αποδεκτά τα 1.80.

*το G/G στο Μπαστιά – Βαλενσιέν μοιάζει προφανές για δύο καλές ομάδες που σκοράρουν, ίσως μείνει στο 1-1, βαθμολογικά η ισοπαλία τους βολεύει.

*σκέψη για το @9.00 του διπλού της Μπρέστ στο ΄Γκράντ Σταντ΄ της Λίλ, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνει η πρόσφατη φόρμα της.

*αρχικά καλοέβλεπα τον άσο της Ρέμς, παιδεύτηκα αρκετά είναι η αλήθεια, τελικά κατέληξα στο 2-3 γκολ, νομίζω ότι το συγκεκριμένο εύρος των γκολ θα επαληθευτεί. Για 2-1 σκορ.

 

Στην Ισπανία, οφείλω να γράψω ότι σήμερα στα βόρεια θα έχουμε κακοκαιρία και ίσως αρκετά ματς έχουμε  προβλήματα.

*οι αρχικές προβλέψεις έλεγαν κακοκαιρία στην Καταλονία, σημάδι που θα επηρέαζε θετικά την Σανταντέρ σε ένα πιθανό βαρύ ΄Μοντιλίβι΄. Ακόμα και έτσι, μπορεί η Χιρόνα να είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη όμως οι φιλοξενούμενοι παίζουν πολύ κλειστά και νομίζω ότι μπορούν το αποτέλεσμα. Κάπου στο 1-1.

*προφανή το Over 2.5 στο Μπαρτσελόνα Β΄ – Νουμάνθια, ικανό και Over 4.5 το ματς.

*δείχνει ότι κάτι κινείται στην Γουαδαλαχάρα, παραμένει βέβαια ουραγός. Η Χιχόν από την άλλη, είναι ιδιαίτερα ικανή τον τελευταίο καιρό, θα ανέβει κι άλλο στην βαθμολογία. Θα έχει γκολ το ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αναπτύξει καλές σχέσεις.

*από τις πιο ντεφορμέ τις κατηγόριας η Σαμπαντέλ και η Ουέσκα, δεν βγαίνει κάτι.

*δεν μου λέει κάτι η 5αρα της Χερέθ στην …παραπαίουσα Χέρκουλες, η Έλτσε μοιάζει ντεφορμέ όμως στην πραγματικότητα είναι φυσιολογική η πτώση της. Το ΄Τσαπίν΄ είναι ένα μεγάλο γήπεδο, κάτι που ευνοεί την καλύτερη Έλτσε η οποία θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες. Θα ρισκάρω σε αυτό το @2.40!

*αρκετή ισοπαλία βλέπω στο Ράγιο – Θέλτα και 1-1 μην σας πω. Μου έχει καρφωθεί εδώ και μέρες.Βέβαια αυτή η Ράγιο εντός είναι περίεργη ομάδα, στην Θέλτα της αρέσει να έχει την μπάλα και κάπως θα ισορροπήσει το ματς.

*το Εσπανιόλ – Οσασούνα είναι ο ΄θάνατος μου η ζωή σου΄. Απλά No Bet.

*η παράδοση στο Σαραγόσα – Λα Κορούνια δείχνει ένα μεγάλο Under, κατ΄αρχήν. Ποδοσφαιρικός ο καιρός στην Αραγονία,κατάμεστο το ΄Ρομαρέδα΄. Στην πραγματικότητα η Σαραγοσα είναι καλύτερη ομάδα και στην έδρα της έχει προβάδισμα, δέχεται εύκολα γκολ η Λα Κορούνια ενώ απόψε θα έχει και κάποιες απουσίες μεσοαμυντικά. Άσος είναι…

*χωρίς τον σκόρερ της Γκριέζμαν αλλά με τις επιστροφές των Ιγιαραμέντι και Αγκρέτσε θα παραταχθεί η Σοσιεδάδ στην Μάλαγα. Δύο συνεχόμενες απώλειες για την Μάλαγα,ενισχύεται απόψε με την επιστροφή του Τουλαλάν. Μικρό προβάδισμα στον άσο, δεν είναι ικανό όμως να με κάνει να ασχοληθώ με το 1.50.

 

 

 

 

Τριάδα

Μονακό – Οσέρ                                 1

Μπαστιά – Βαλενσιέν                      G/G

ΟΦΗ – Βέροια                                 Over 

 

Σύστημα

Βαγιεκάνο – Θέλτα                               Χ

Χιρόνα – Σανταντέρ                              Χ

Χερέθ – Έλτσε                                          2

Ινβερνές – Χάρτς                                     1

Λίρς – Γκερμινάλ                                 1

 

www.betfm.gr

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook