Η τελευταία… παράσταση!

Ένας μεγάλος κύκλος για τον Ανέστη Νάστο και τον ΟΦΗ κλείνει στο τέλος της χρονιάς και ο αρχηγός της ομάδας έκανε την τελευταία του παράσταση στο “Γεντί Κουλέ” την Τετάρτη.

 

Ο Νάστος αποχωρεί από τον ΟΦΗ έχοντας στην μνήμη του όλα όσα πέρασε τα τελευταία 4.5 χρόνια στην οικογένεια της ομάδας. Πέρασε από στεναχώριες, κλάματα και αβεβαιότητα μέχρι χαρές, πανηγύρια και υγιής διοίκηση που έχει στόχο να φτάσει την ομάδα σε Ευρωπαϊκά επίπεδα.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ πρέπει να πει το “αντίο” στην ομάδα μετά από 1643 ημέρες στο τέλος της χρονιάς κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, κάτι που είδαμε και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό όταν ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Γιώργος Σίμος έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Ανέστη Νάστο στο ματς με τον Ολυμπιακό για την τελευταία παράσταση στο “Γεντί Κουλέ” με τον Κοροβέση να δίνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Το τελευταίο σφύριγμα του Βάτσιου βρήκε τους παίκτες του ΟΦΗ στην αγκαλιά του Νάστου για να τον αποχαιρετήσουν και να του δώσουν συγχαρητήρια για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Το… τελευταίο ματς του Νάστου στο “Γεντί Κουλέ” δεν ήρθε με νίκη, ωστόσο για τον ίδιο θα είναι πάντα χαραγμένο στο μυαλό του αφού είπε… αντίο σε ένα γήπεδο που πέρασε τα πάντα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook