Αυτό θα έχουμε, αυτό θα αγαπήσουμε (;)

Σύντομα θα επιστρέψουμε στην αθλητική δράση. Με όποια μορφή και ας έχει.  Άλλωστε: “Από το ολότελα καλή ‘ν’ κι η Παναγιώταινα” ! Γράφει ο Μανώλης Θέμελης.

Την παλέψαμε μία βδομάδα. Δύο. Τρεις… Και μετά χάσαμε το μέτρημα. Εμείς που είχαμε μάθει μία ζωή γεμάτη αθλητικά, ήταν σαν να μας τράβηξαν την… πρίζα στην εντατική.

Αλλά τι να κάνουμε. Αντέξαμε και τώρα ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή στο… κάτι σαν αθλητικά.

Θα είναι μία… ξενέρωτη κατάσταση; Μία νέα πραγματικότητα, που δεν έχει σχέση με την  κανονικότητα που ξέραμε. Αλλά  από τον τόσο καιρό που δεν είχαμε καθόλου δράση, οτι και να είναι αυτό που θα δούμε, θα είναι καλύτερο.

Αυτό θα έχουμε, αυτό θα αγαπήσουμε(;).

Τα ματς είναι δεδομένο θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Κερκίδες, παλμό και ένταση ξεχάστε τα… Θα υπάρχουν αυστηρά Υγειονομικά πρωτόκολλα για όλους.

Θα παίζουν με…. αποστειρωμένη μπάλα (πριν, στο ημίχρονο και μετά τα ματς) και περιορισμό επαφών, όπως τόνισε ο επικεφαλής γιατρών των ομάδων της ισπανικής Liga; 

Θα τα δούμε όλα στην πράξη. Τόσο καιρό στην.. στέρηση κάναμε υπομονή.

Τώρα θα κάνουμε υπομονή, ώστε σύντομα, και ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, να επιστρέψουμε σε μία κατάσταση που θα μοιάζει με αυτή που είχαμε συνηθίσει και αγαπήσει, με τα καλά και τα κακά της.

Μέχρι τότε, αντισηπτικά, μάσκες και αποστάσεις…

Υ.Γ  Έβλεπα τις προάλλες σε video την απονομή μετά την λήξη του Τελικού, Γαλλία – Κροατία (4-2) του Μουντιάλ 2018 στην Ρωσία. Τότε που “άνοιξαν οι ουρανοί”, αν θυμάστε. Και μελαγχόλησα. Πάνε αυτές οι μοναδικές στιγμές γεμάτες συναίσθημα, αγκαλιές, φιλιά και όλα αυτά που προσφέρει ο Αθλητισμός. Άτιμε ( για να μην πω άλλη λέξη”) κορονοϊές. Πως μας πετσόκοψες έτσι; Φέρτε μας την (αθλητική) ζωή μας πίσω…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook