Μήπως κάποιος να ρωτήσει τους ποδοσφαιριστές;

Πολλά λέγονται για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων ή όχι, αλλά κανένας δεν έχει πάρει την άποψη των ποδοσφαιριστών που θα είναι οι πρωταγωνιστές!

Δεν θα αναφερθούμε στο συγκεκριμένο κείμενο για τις επαγγελματικές κατηγορίες, αφού εκεί τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, οι χορηγίες  και τα τηλεοπτικά έχουν τον πρώτο λόγο για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Θα μιλήσουμε για την Γ’ Εθνική και τον 8ο όμιλο που αφορά τις ομάδες της Κρήτης και φυσικά την ΕΠΣΗ μιας και αυτά τα πρωταθλήματα έχουν ενδιαφέρον για το αν ολοκληρωθούν ή όχι!

Ας το πάρουμε από την αρχή! Η πανδημία έχει καταστρέψει τα πάντα που αφορούν την οικονομία και φυσικά αυτές οι ομάδες δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστες. Όλα έχουν χαθεί και η βεβαιότητα για την επόμενη ημέρα δεν υπάρχει.

Έτσι λοιπόν η πλειοψηφία των ομάδων (για να μην πούμε όλες) δεν θέλουν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, κρατώντας έτσι τη χρονιά όπως έχει διαφυλάσσοντας την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Από την άλλη η ΕΠΟ επιμένει να ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα και κατά συνέπεια να συνεχιστούν και αυτά της Γ’ Εθνικής, ενώ θα πετάξει το… μπαλάκι στην ΕΠΣΗ για τα πρωταθλήματα της!

Μέχρι εδώ η κάθε μεριά έχει την άποψη της και σίγουρα δεν θα βρεθεί ποτέ μέση λύση, αφού οι απόψεις είναι εντελώς διαφορετικές. Μήπως όμως θα πρέπει η ΕΠΟ ή ακόμα και οι διοικήσεις των ομάδων να ρωτήσουν τους ίδιους τους πρωταγωνιστές που θα βάλουν την ζωή τους σε κίνδυνο;

Οι ποδοσφαιριστές θα ήταν το σωστότερο να πουν την άποψη τους πάνω σε αυτή την απόφαση, αφού ξέρουμε ότι για να τηρηθούν τα μέτρα που θέλει η κυβέρνηση ώστε να επιστρέψουμε στην δράση, είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να γίνουν σε πρωταθλήματα όπως της Γ’ Εθνικής ή των τοπικών πρωταθλημάτων!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook