Μπάλα είναι… θα γυρίσει!

Πόσο μας έχει λείψει το ποδοσφαιράκι μας βρε παιδιά, το αγαπημένο μας τοπικό,σε αυτό αναφερόμαστε βασικά. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Μας έχει λείψει φυσικά όλη η…προηγούμενη ζωή μας, αλλά αυτό είναι μεγάλο κεφάλαιο, επικεντρωνόμαστε στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Πάνω από όλα η υγεία μας, ας προσευχόμαστε συνέχεια, είναι μια μεγάλη δοκιμασία για την ανθρωπότητα. Ο Θεός να βοηθήσει το κόσμο. Με υπομονή, με προσοχή και ελπίδα, θα επιστρέψουμε από εκεί που σταματήσαμε.

Εμείς λίγες μέρες πριν την αρχή του…αόρατου εχθρού, ετοιμαζόμασταν να ταξιδέψουμε για τα Ανώγεια! Για τη ντερμπάρα μεταξύ Αετού και ΟΦΑΜ. Πάνε αυτά, για αυτό η παροιμία λέει, όταν κάνουμε σχέδια…ο Θεός γελά. Τι θα γίνει τώρα;

Όπως μας τόνισαν και από την ΕΠΣΗ, είναι νωρίς ακόμα. Και δεν είναι νωρίς για…δάκρυα,έτσι;

Γιατί από τέτοια βγάζουμε καθημερινά, βλέποντας κάθε τόσο και λιγάκι, ο αόρατος εχθρός να θερίζει κόσμο και κοσμάκι. Κρίνεται πως αφού πρώτα μπούμε στον Απρίλιο και αφού θα έχει αλλάξει και η ώρα…θα έρθει και η ώρα των αποφάσεων.

Και αφού πρώτα με το πέρασμα ωρών και  ημερών, θα έχουμε νεότερα, θα μπορούν να εκτιμηθούν ποιο τεκμηριωμένα τα δεδομένα και θα βγουν αποφάσεις για το ποδόσφαιρο.

Πως θα πράξει και πως θα κινηθεί η Ομοσπονδία. Και ποιες θα είναι οι κατευθυντήριες συντεταγμένες προς τις ΕΠΣ, τα..παιδάκια της δηλαδή! Εδώ τώρα, εμείς, ως ΕΠΣΗ. Οι παράγοντες σαφώς και ανησυχούν, είναι πολλά τα θέματα, οικονομικής πλευράς βασικά,αλλά και όχι μόνο.

Και επαναλαμβάνουμε, πάνω από όλα η υγεία μας,για να μη παρεξηγηθούμε, απλά μετά, μπορούμε να συζητάμε τα λοιπά θέματα. Χρόνος υπάρχει για να συνεχιστούν και να τελειώσουν τα πρωταθλήματα.

Η μεγαλύτερη δυσκολία νομίζουμε πως επικεντρώνεται στην Α2 κατηγορία, που απομένουν έντεκα αγωνιστικές. Ακολουθεί η Γ κατηγορία με τις έξι εναπομείναντες στροφές, αλλά όλα θα εξαρτηθούν το πότε θα έχουμε την…επανεκκίνηση.

Και ας ευχηθούμε πως θα την έχουμε, γιατί αυτόματα αυτό θα σημαίνει…πως πάμε καλά! Πάμε λοιπόν για μετά το Πάσχα, κάπου εκεί θα οριοθετούνται πράγματα και γεγονότα.

Μιλήσαμε και με τον Σωτήρη Σινάνη, ο οποίος φυσικά είναι…ετοιμοπόλεμος μαζί με το επιτελείο του!

Δεν παίρνονται ακόμα αποφάσεις για το παιδικό πρωτάθλημα του δήμου Ηρακλείου. Υπάρχουν τα περιθώρια,άρα θα εξαντληθούν και θα παρθούν οι σχετικές αποφάσεις και από αυτό το μέτωπο.

Και κάτι τελευταίο, αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι  από αυτή τη μαύρη εποχή, του αόρατου εχθρού, είναι πως πρέπει να βλέπουμε πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικά πλέον. Μέσα στο παιχνίδι είναι οι φωνές, οι διαμαρτυρίες, τα κυνηγητά, οι ανακοινώσεις, οι μούντες και τα σχετικά.

Αλλά δεν είναι στη πρώτη γραμμή. Στη θέση αυτή είναι το ίδιο το παιχνίδι…που αντιστοιχεί στην ίδια τη ζωή μας.

Βλέπετε τώρα πόσο μας λείπει η καθημερινότητα μας; Ας την προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού όταν με το καλό μας ξανά…επιστραφεί!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook