Πως να μιλήσουμε για αθλητισμό;

Ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την πανδημία που έχει… ξεσπάσει παγκοσμίως και τις αθλητικές δραστηριότητες που μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα!

Ο κορονοϊός βασανίζει καθημερινά όλο τον κόσμο αφού συνεχώς αυξάνεται η λίστα τόσο των κρουσμάτων όσο και των θανάτων (ειδικά στην Ιταλία) και σίγουρα κανείς πλέον δεν έχει διάθεση να μιλήσει για ποδόσφαιρο ή γενικά άλλη αθλητική δραστηριότητα.

Άδειοι δρόμοι, μαγαζιά και κόσμος αγχωμένος και φοβισμένος μην τον “χτυπήσει” ο ιός, που φαίνεται να μην κάνει διακρίσεις, αφού πλέον έχει μπει και στον αθλητισμό με παίκτες τόσο του ποδοσφαίρου όσο και του μπάσκετ.

Βλέπουμε καθημερινά να αναβάλλονται παιχνίδια παγκοσμίως  είτε για ποδόσφαιρο, είτε για μπάσκετ, είτε για τένις ακόμα και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αφού πλέον ο ιός έχει “χτυπήσει” και αθλητές. Όπως θα δει κανείς μόνο στην Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία αναμένεται να δούμε ποδόσφαιρο, με τις δύο τελευταίες χώρες να έχουν κλειστές τις πόρτες.  Στην χώρα μας θα παραλύσουν όλα μέσα στο Σαββατοκύριακο στον Αθλητισμό, αφού όλα έχουν αναβληθεί.

Φυσικά το ποδόσφαιρο όπως και όλα τα άλλα αθλήματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, όταν μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές και υγεία. Στην Ελλάδα ευτυχώς τα μέτρα πάρθηκαν άμεσα ,αλλά όλοι μας πρέπει να υπακούμε στις συμβουλές των γιατρών, προκειμένου να μην φτάσουμε στα σημεία της Ιταλίας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook