Ένα παράξενο Σαββατοκύριακο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το Σαββατοκύριακο που θα “ερημώσουν” τα γήπεδα όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στα ερασιτεχνικά παιχνίδια.

Τα κρούσματα του Κοροναϊου αυξάνονται καθημερινά, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να πάρει δρακόντια μέτρα για την υγεία που αφορούν και τα αθλητικά γεγονότα σε όλη την χώρα! Έτσι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα δούμε παιχνίδια χωρίς κόσμο σε όλες τις κατηγορίες της χώρας.

Εντάξει να πούμε πως στις επαγγελματικές κατηγορίες το έχουμε συνηθίσει μιας και αρκετές ποινές ομάδων έχουν αυτή την τιμωρία. Ωστόσο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα είναι κάτι πρωτόγνωρο, αφού δεν θα υπάρχει κόσμος στα γήπεδα τόσο της Γ’ Εθνικής όσο και του Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Γήπεδα σε όλα τα πρωταθλήματα του Ηρακλείου και όχι μόνο θα είναι άδεια και σίγουρα αυτό θα είναι μια αρνητική εικόνα για τον κόσμο αλλά και για τις ομάδες, αφού όπως και να το κάνουμε το γήπεδο τις Κυριακές δύσκολα κόβεται.

Ωστόσο όταν μιλάμε για την υγεία όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, γι αυτό λοιπόν θα πρέπει ο κόσμος και οι ομάδες να κάνουν υπομονή και να περιμένουν τη νέα απόφαση του κράτους για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook