Δέκα υπέροχα χρόνια!

Τον Μάρτιο του 2010 τα “Δύο Αοράκια” μπήκαν στην ζωή μας με την διεξαγωγή του All Star Game. Δέκα χρόνια μετά η γιορτή του μπάσκετ επιστρέφει στο Ηράκλειο. Γράφει ο Μανώλης Θέμελης.

Περάσαν 10 χρόνια, αλλά το θυμόμαστε σαν να ήταν… χθες.

Ήταν 14 Μαρτίου του 2010, όπου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το All Star Game του μπάσκετ και έγινε και η παρουσίαση, αλλά και τα εγκαίνια του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου στην περιοχή «Δύο Αοράκια» της Νέας Αλικαρνασσού.

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση που παρακολούθησαν 5.500 και πλέον θεατές στο αθλητικό στολίδι για την Κρήτη και ολόκληρη τη χώρα, που άνοιξε τις πύλες του για το κοινό!

10 χρόνια μετά νιώθουμε γεμάτοι και με ικανοποίηση βλέπουμε οτι το κλειστό στα “Δύο Αοράκια” βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή.

Έχει φιλοξενήσει Διεθνής εμβέλειας εκδηλώσεις ( Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες ), αφού σ’ αυτό μπορούν να φιλοξενηθούν 14 Ολυμπιακά Αθλήματα, αγώνες μπάσκετ Ευρωλίγκας, αγώνες των Εθνικών μας ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ, All Star Game, είναι η έδρα του ΟΦΗ στο μπάσκετ, σπουδαίες συναυλίες και πολιτιστικά γεγονότα και με πολλές ακόμη Διοργανώσεις.

Το προσεχές τριήμερο (7-8-9 Φλεβάρη 2020) το All Star Game επιστρέφει στο Ηράκλειο, ενώ στις 16 Φλεβάρη θα γίνει στα “Δύο Αοράκια” και φέτος ο Τελικός Κυπέλλου!

Επίσης, το καλοκαίρι θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο ένα ακόμα σημαντικό μπασκετικό γεγονός από 4 έως 12  Ιουλίου. το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων στο μπάσκετ, με την συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας που επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία.

Το κλειστό στα “Δύο Αοράκιᔨείναι το καμάρι της Κρήτης. Και τα καλύτερα έρχονται!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook