Ανατροπή με (και)… πέναλτι!!!

Σαν ένας κακός…δαίμονας μετατράπηκε φέτος ο ΑΟΚ απέναντι στα Δειλινά. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Ζημιά στο πρώτο γύρο (3-2), ζημιά και το Σάββατο στη Βαγιά (2-1).  Τα Καμίνια με πρωταγωνιστή-γκολ το Καπανταϊδάκη, έφτασαν μεταξύ των άλλων στη πρώτη νίκη για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα με 23 πονταλάκια πλέον, ανάσαναν βαθμολογικά και βλέπουν την εξέλιξη στο Β2 όμιλο με άλλο μάτι. Από πλευράς Δειλινών, δεν…εξαργύρωσαν το βαθμό στα Ανώγεια και απέκτησαν…συγκάτοικους στη 3η θέση, Αετό και Ραύκο.  

Η ανατροπή του σκορ για τα Καμίνια ήρθε στην επανάληψη και με αφετηρία το γκολ-πέναλτι!

Οι γηπεδούχοι, είχαν δικό τους σχεδόν όλο το πρώτο μισό του παιχνιδιού. Μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλο τέρμα, όμως παρέμεινε το ρευστό 1-0 υπέρ τους.  

Τα Καμίνια έδειξαν  ένα καλύτερο πρόσωπο και να υπερτερεί έναντι των αντιπάλων τους.

Του ακυρώθηκε ένα γκολ ως οφσάιντ, όμως η ομάδα του κόουτς ”Σταμ” έφτασε σε ουσία, επικράτηση και τριποντάκι, στο τελευταίο τεταρτάκι!

Πρώτα κέρδισε πέναλτι με τον…Κατσικό…Γιάννη Παπαδάκη(έτσι είναι λέει το καλλιτεχνικό του!) και το μετέτρεψε σε γκολ  ο Καπανταϊδάκη (72’) και λίγο μετά(75’) από σέντρα, πάλι ο ”Καπαντέ”  με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Εννοείτε πως ο Γιώργος δε πανηγύρισε κανένα του τέρμα, αφού έχει περάσει και από τα Δειλινά. Και μπράβο του.  Έτσι λοιπόν, ένα ακόμα ματς πέρασε στην ιστορία, Δειλινά vs Καμίνια(και αντίστροφα), ένα ντέρμπι που θυμίζει άλλες εποχές,ένα ντέρμπι που οδηγεί τη σκέψη και τη φαντασία μας, στις πάλαι ποτέ…γειτονιές!

Ζούνε και αναπνέουνε ένθεν και ένθεν για τις μεταξύ τους…συγκρούσεις. Στο τέλος είχαμε ορισμένες αγκαλίτσες και φιλάκια! Όλα στο πρόγραμμα είναι, με αδρεναλίνη στο κόκκινο.

Από σήμερα όμως κανένας δε στέκεται σε αυτά, προχωράνε μπροστά…μέχρι την επομένη τους συνάντηση…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook