Ανοικτά μέτωπα…

Έπαιζαν λέει ο πρώτος(ΟΦΑΜ) με τις προτελευταίες Δαφνές. Ε και; Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Φυσικά και μπράβο τους…και άξιοι και οι δυο.

Όλα κρίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών. Δύσκολη αναμέτρηση με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε.  Αυτό έγινε τη Κυριακή το μεσημέρι στη Βαγιά. Οι Δαφνές είχαν στείλει το…μήνυμα τους από τη προηγούμενη αγωνιστική!

Κερδίζοντας τη Τύλισο(2-0), αλλά και μια αγωνιστική πιο πριν τα Καμίνια(0-3). Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στα σημεία. Αλλά εκεί δείχνει φέτος ο ΟΦΑΜ πως υπερτερεί, έχει δυναμική, παίρνει άξια και με το σπαθί του αυτά που θέλει από τα παιχνίδια. Κάνει το παιχνίδι του, είναι λογικό να φανερώνει άγχος σε κάποια διαστήματα. Νέα κατηγορία είναι αυτή(Β2), πρωταθλητισμός είναι αυτός! 

Σίγουρα η διαιτησία του Μπαλίδη μπήκε σε ”καδράκι” υποπίπτοντας σε λάθη, θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο μας.

Κατά γενική ομολογία, έπρεπε να κιτρινιστεί (θα ήταν η 2η) στα μισά της επανάληψης ο κάπτεν του ΟΦΑΜ ο Λαδουκάκης. Έτσι έκρινε, έτσι σκέφτηκε, αυτή την απόφαση πήρε ο ρέφερι (να μη τον αποβάλει).

Αυτός ξέρει πως εξέτασε τη φάση και πως έκανε διαχείριση…ολόκληρη τη ροή του παιχνιδιού. Το ματς ξεκίνησε στις 12:00, μισή ώρα νωρίτερα(αλλαγή από την ΕΠΣΗ) έκαναν σέντρα στη Τύλισο (5-2 τη Δόξα).

Οπότε υπήρχε αρχικά ψάξιμο των σκορ στα δυο ματς, αλλά και μετά το τέλος στη Τύλισο…μάθαιναν αν διατηρούνταν το 1-1. Και μετά το 2-1 διατηρούσαν τη σχετική αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι. ΟΦΑΜ και Τύλισος μέχρι τώρα κάνουν κατάληψη της πρώτης δυάδας, συναντιόνται εκ νέου στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής. Όφου, όφου!!!

Ενισχύονται και οι δυο τους μεταγραφικά, οπότε θα δούμε τι μας επιφυλάσσουν στη πορεία.   Μεγάλη νίκη και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για το Άλογο, αυτό που κατάφερε στην έδρα των Καμινίων (4-1).

 Η ντερμπάρα όμως έγινε στα…χιονισμένα Ανώγεια! Ισόπαλο(1-1) το ματς Αετού με Δειλινά και στο νήμα όλα μεταξύ 3ης και 4ης θέσης. 

Από την άλλη τώρα, οι ήττες των…κοντοχωριανών…Παλιανής και Δαφνών, έκανε το τρίποντο των Νέων Αλμυρού, να μοιάζει ακόμα περισσότερο με…χρυσάφι!

Μάχη σώμα με σώμα και στο πάτο το βαθμολογικό. Βρε τι γίνεται…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook