Η Κρήτη έδειξε τα… δόντια της

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για τις καλές επιδόσεις των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα το περασμένο Σαββατοκύριακο με μοναδική… ανορθογραφία τον Εργοτέλη.

Το περασμένο Σ/Κ ήταν… κομπλέ για πρώτη φορά φέτος, αφού ξεκίνησαν Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ.

To πρόσημο γενικά ήταν θετικό για τις Κρητικές ομάδες, αν εξαιρέσουμε τον Εργοτέλη. Πάμε να ανακεφαλαιώσουμε όμως τι έκαναν οι ομάδες μας στις Εθνικές κατηγορίες:

Σούπερ Λιγκ 1 

Ο ΟΦΗ κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης, με ανατροπή και μετά την ήττα στον Βόλο επέστρεψε στα… τρίποντα και έφτασε τους 10 βαθμούς και την 4η θέση μετά από 5 ματς.

Σούπερ Λιγ 2

Ο Εργοτέλης δέχθηκε… φθηνά γκολ και ηττήθηκε με 3-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην “Ριζούπολη”, ξεκινώντας με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λιγκ 2.

Αντίθετα, με νίεκς ξεκόνησαν οι δύο Χανιώτικες ομάδες. Ο Πλατανιάς επικράτησε με 3-2 του Λεβαδειακού και η ΠΑΕ Χανιά με 0-4 τον Απόλλων Πόντου, σε ένα ματς πάντως που το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς είχαμε νεκρό φίλαθλο!

Φούτμπολ Λιγκ

Ο ΟΦΙ έφυγε με τον βαθμό από την Ρόδο, 0-0 με τον Ιάλυσο αν και θα μπορούσε να πάρει και το τρίποντο στηνπρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Και στην Γ Εθνική, ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι του Ηρακλείου, Πόρος – ΠΟΑ (1-1), ενώ ο Ηρόδοτος έκανε το “2 στα 2”, επικρατώντας του Ρεθυμνιακού με 1-0 και φιγουράρει μόνος πρώτος στην κορυφή του 8ου Ομίλου της Γ Εθνικής (ρεπό είχε ο Γιούχτας).

Κοντολογίς, μόνο ο Εργοτέλης χάλασε την θετική εικόνα αν και έπαιζε εκτός έδρας με μία ομάδα που έχει ρόστερ Σούπερ Λιγκ 1. 

Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε Σούπερ Λιγκ 1 και 2 και Φούτμπολ Λιγκ ο απολογισμός των Κρητικών ομάδων το περασμένο Σ/Κ.

Καλά “κλείνει” ο Σεπτέμβριος. Για να δούμε ο Οκτώβρης τι θα μας φέρει… 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook