Όταν βάζεις την ομάδα πάνω από το “εγώ”!

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για την σπουδαία κίνηση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές που απέμειναν στην Τριτωνία για να βρεθεί λύση στην ομάδα.

Στις μέρες μας το ποδόσφαιρο έχει χάσει την αίγλη που το είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια με συναισθηματισμούς ποδοσφαιριστών και “σημαίες” σε μια ομάδα. Το ποδόσφαιρο έχει πάει στην εποχή του χρήματος, της διαφήμισης  και του συμφέροντος.

Ωστόσο αυτό δεν το βλέπουμε στην ομάδα της Τριτωνίας. Οι άνθρωποι του σωματείου δεν βρίσκουν ανταπόκριση από τον κόσμο της ομάδας ώστε να βοηθήσει στη νέα  προσπάθεια της φετινής σεζόν και το Δ.Σ. είναι έτοιμο να τα… παρατήσει με αποτέλεσμα να διαλυθεί η ομάδα.

Αυτή η είδηση έφτασε στα αυτιά των ποδοσφαιριστών που έμειναν και έχουν αγαπήσει την ομάδα, αφού έχουν περάσει όμορφες στιγμές με κατάκτηση πρωταθλήματος και ανόδους στην Α1 ΕΠΣΗ. Έτσι πήραν την απόφαση να βάλουν… πλάτη για την ομάδα θέλοντας να δείξουν στον πρόεδρο της ομάδας Πάρη Τζόρβα ότι είναι εδώ και θα συμβάλουν στην προσπάθεια της ομάδας.

Στις μέρες μας δεν το βλέπουμε συχνά αυτό σε ομάδες από ποδοσφαιριστές, ωστόσο όλο αυτό που έχει κατορθώσει η Τριτωνία έχει κάνει τους παίκτες να αγαπήσουν την ομάδα και να κάνουν τα πάντα ώστε να παραμείνει εκεί που με τόσο κόπο ανέβασαν οι ίδιοι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook