Επέλεξε την “ευθανασία” με αξιοπρέπεια

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την απόφαση της ομάδας πόλο του ΟΦΗ να μην προσέλθει στην Πάτρα για τις αναμετρήσεις των τριών τελευταίων αγωνιστικών του Ομίλου Καθόδου, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Β Εθνική.

Στην Β Εθνική υποβιβάστηκε η ομάδα πόλο του ΟΦΗ καθώς δεν προσήλθε στην Πάτρα για τις αναμετρήσεις των τριών τελευταίων αγωνιστικών του Ομίλου Καθόδου της Α2.

Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά επιβεβλημένη, απόφαση καθώς εξέφρασε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο την διαμαρτυρία του, διαμαρτυρόμενο για την μεταχείριση που έτυχε από την Ομοσπονδία και την Διαιτησία, στα παιχνίδια της πρώτης φάσης που έγινε στη Λάρισα.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ χαρακτήρισαν εχθρική και απαράδεκτη τη συμπεριφορά, τόσο σε θέματα φιλοξενίας και διαμονής της αποστολής, όσο και σε θέματα διαιτησίας, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τη Λάρισα, στο οποίο αποβλήθηκε ο προπονητής της ομάδας Μάκης Βολτυράκης και δυο αθλητές του ΟΦΗ (Λεονταράκης-Μαλλιαρός).

Με αποτέλεσμα, ο ΟΦΗ, να κληθεί να αγωνιστεί αποδεκατισμένος δίχως αυτούς, στην δεύτερη φάση, όπως επίσης και χωρίς τον φουνταριστό Φανούρη Βασιλάκη, ο οποίος υπέστη κάταγμα στα δάχτυλα του χεριού του.

Ο ΟΦΗ επέλεξε τον δρόμο της “ευθανασίας” με… αξιοπρέπεια.

Ο επικεφαλής της Υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης έκανε λόγο για μια… σκληρή απόφαση, αλλά που έπρεπε να γίνει για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα οτι τον ΟΦΗ πρέπει να τον σέβονται.

Μέτρησε το ηθικό κομμάτι και πλέον η ομάδα γυρίζει σελίδα, αφού μέσα σε δύο χρόνια από τα “σαλόνια” της Α1 θα βρεθεί στην Β Εθνική.

Φυσικά αυτό δεν αλλάζει κάτι στο σχεδιασμό της ομάδας, αφού στόχος της είναι να στηριχθεί στα μικρά παιδιά που θα αναδειχθούν. 

Η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός είναι πάνω από όλα και ο ΟΦΗ το δείχνει με πράξεις….

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook