Η ΕΠΟ… περί άλλων τυρβάζει

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που γράφει και φέτος στα… παλαιότερα των υποδημάτων της το κοινό αίτημα των Ενώσεων της Κρήτης για Κρητικό Ομιλο της Γ Εθνικής.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Διέρρευσε το… πλάνο που κατέληξε για την νέα σεζόν η Επιτροπή πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την σεζόν 2019-20.

Και φέτος δεν προβλέπει Κρητικό Ομίλο. Κόντρα στο κοινό αίτημα των Ενώσεων της Κρήτης.

Βέβαια οι παράγοντες της Επιτροπής δεν προχώρησαν σε διαχωρισμό Ομίλων, αν και αφού αναφέρεται ότι το νέο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με βάση την Προκήρυξη, τότε πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η Επιτροπή σ’ αυτό που ζητούν οι ΕΠΣ της Κρήτης, την δημιουργία δηλαδή Κρητικού ομίλου.

Κρίμα και άδικο, θα μπορούσαμε να πούμε.
Η ΕΠΟ και φέτος έγραψε στα… παλιά της τα παπούτσια το πάγιο αίτημα των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης και των σωματείων, προκειμένου να απαλλαγούν από τον οικονομικό βραχνά των ταξιδιών, ενώ το ίδιο θέλουν και οι ομάδες από τον Πειραιά και την Αθήνα, που υποχρεώνονται να κάνουν κάθε χρόνο πολλές αποστολές στην Κρήτη για να αγωνιστούν με τις ομάδες του νησιού. 

Όμως η… Κυρία ΕΠΟ έχει άλλη άποψη. Αποφασίζει αυτή για τους άλλους!

Οπότε πάμε για έναν Ομιλο (ίσως τον 5ο πάλι) από την Κρήτη (Ηρόδοτο, Γιούχτα, ΠΟΑ, Πόρο, Επισκοπή, ΑΕ Μυλοποτάμου, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Πανακρωτηριακό, ΑΟΑΝ) και από Αθήνα – Πειριαά (Εθνικό, Κερατσίνι, Ερμή Κορυδαλλού, 
ΑΕ Μοσχάτου). 

Η σέντρα θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου και όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο και ο αριθμός των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή, η Επιτροπή του πρωταθλήματος θα προχωρήσει οριστικά στον καταρτισμό των ομίλων.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook