Τελικά πόσοι θα ανέβουν;

Στο άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr ο Κώστας Παπαδόπουλος αναρωτιέται αν τελικά ανέβουν και οι ομάδες που βρέθηκαν στα Play Off μαζί με τον Πόρο.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Πριν ξεκινήσουν τα Play Off ξέραμε πως θα ανεβεί μόνο ο πρωταθλητής, με την σέντρα ο κ. Λεουτσάκος με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό να ανεβεί και ο δεύτερος με τα σενάρια να φτάνουν ακόμα και για τις τέσσερις ομάδες.

Ωστόσο έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε και ακόμα όλα είναι στον αέρα αφού δεν γνωρίζει κανείς που θα αγωνίζεται τη νεα σεζόν.

Άρα οι ομάδες δεν μπορούν ακόμα με βεβαιότητα να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό αφού αν δεν βρίσκονται στην Α1 ΕΠΣΗ τότε θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ρόστερ και στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών.

Ακόμα και ο πρωταθλητής Πόρος δεν ξέρει που θα παίζει τη νέα χρόνια. Φανταστείτε μια κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Καλό θα ήταν λοιπόν η ΕΠΟ να πάρει θέση και να βοηθήσει τις ομάδες να μάθουν που θα βρίσκονται τη νέα χρόνια για να γίνει ο σωστός προγραμματισμός και να δούμε ένα εξίσου ποιοτικό και όμορφο πρωτάθλημα τη νέα χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook