Πρώτο(ς)… Πόρος τελικά!

Και να λοιπόν που τέλειωσε ακόμα μια σεζόν, γεμάτη δράση, ενδιαφέρον, αδρεναλίνη, φωνές, θετικά και αρνητικά. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Αλλά τα πράγματα είναι απλά. Μέσα στις όλες δυσκολίες, το τοπικό μας ποδόσφαιρο, συνεχίζει να υπάρχει!

Χάρις στις καθημερινές προσπάθειες και αγώνες των παραγόντων πάνω από όλα. Μετέπειτα ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι…τροχοί της άμαξας. Θα επικεντρωθούμε στην μεγάλη κατηγορία.

Από τα πλέον ενδιαφέροντα και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της ιστορίας. Αλλά και το κορυφαίο, μέχρι το επόμενο, πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.

Πλέι οφ ξανά φέτος και ιδιαίτερα η διεξαγωγή τους αποδείχτηκε πλήρως επιτυχημένη. Μπράβο στην ΕΠΣΗ. 

Για τα πλέι άουτ…δεν θα γράψουμε, γιατί δεν έγιναν τελικά! Χιούμορ, έτσι; Με την ευκαιρία να πούμε το εξής.

Η επόμενη προκήρυξη της σεζόν, ας φτιαχτεί με ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Αυτό μόνο, δε χρειάζεται να γράψουμε κάτι περισσότερο.

Όποιος προσπαθεί…θα κάνει και λάθη, μόνο οι νεκροί…δεν κάνουν. Τώρα, στη κορυφή τερμάτισε ο Ζαρός, ο Πόρος πήρε τον τίτλο!

Από τη στιγμή που υπογράφεις και συμμετέχεις σε πρωτάθλημα και κανόνες, αποδέχεσαι τα πάντα. Στοίχισε η αφαίρεση βαθμού (-1) στον Ζαρό, κρίμα για αυτόν.

Αλλά στοίχισε  και στον Πόρο, το…μείνο τέσσερα! Αφού πρώτα είχε επικρατήσει με 0-1 στις Μοίρες…έχασε το ματς στα χαρτιά και του αφαιρέθηκε και ένα πονταλάκι.

Εξιλεώθηκε κατά πολύ εδώ ο κόουτς μας ο Λεωνίδας. Το ξέρουμε ως λαός, πάντα κρατάμε μερικά προκαλάκια και έναν μικρό σταυρό.

Παπ και σταυρώνουμε και τέλος! Μπράβο και στις τέσσερις ομάδες που πήραν μέρος στη διαδικασία των πλέι οφ. Μπράβο στην διαιτησία επίσης. Μπράβο στο πρόεδρο του Αλμυρού, το Νίκο Πατραμάνη, που μοίρασε συγχαρητήρια στους πρωταθλητές, παρά…το 0-1! Σάμπως αρκετά  ”μπράβο” δε μοιράσαμε;

Θα σταθούμε και στο πρόεδρο του Πόρου, το Γιάννη Ασαριωτάκη.  Έχει δώσει χρήμα, χρόνο από τη ζωή του αυτά τα χρόνια που δραστηριοποίησε τη συγκεκριμένη ομάδα. Φυσικά και έχει…λιθοβοληθεί από πολλούς (βάζουμε και τον εαυτό μας μέσα).

Δαχτυλοδεικτούμενος κανονικά. Πολλά…ασύλληπτα χρηματικά ποσά. Απλά είναι τα πράγματα, είναι δικαίώμα του. Ξέρουμε πολύ καλά, εδώ και δεκαετίες έχει πάψει το τοπικό…να είναι απόλυτα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Χωρίς χρήματα δε κινείται τίποτα. Κάνουν τα χρήματα τη διαφορά; Σαφώς και ναι, αλλά όχι μόνα τους. Γιατί σε παγκόσμιο επίπεδο, κάθε τι ποδοσφαιρικό δεν είναι απλά ένα ακόμα μαγαζί, είναι ζωντανός οργανισμός, οπότε…

Από το περασμένο καλοκαίρι, κάνουν πολύ καλά και δημιούργησαν τμήμα υποδομής στην ομάδα τους. Και καλά κάνουν, προνόησαν, με πρωτεργάτη και εδώ το προπονητή τους, τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη. 

Η ομάδα πονάει, όπως και πολλές άλλες, στο γηπεδικό, μακάρι να έρθει η στιγμή που καμία ομάδα δεν θα αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα. Οπότε και η ακαδημία είναι ποιο δύσκολο κεφάλαιο εν συγκρίση με ομάδες που διαθέτουν γήπεδο.

Τη νέα σεζόν, δε ξέρουμε ακόμα(!), πως θα είναι και πως θα ονομάζεται η επόμενη,από το τοπικό, εθνική κατηγορία που θα συμμετάσχει η ομάδα.

Οπότε; Θα χρειάζονται οι μικροί παίχτες; Θα πρέπει να φτιαχτεί καμιά ομάδα Νέων; Υπομονή, θα τα μάθουμε όλα αυτά…τον Αύγουστο!

Κάτι τελευταίο, κάθε τέτοιο καιρό, αλλά και λίγο πριν, κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Περιφερειακό, αναδιάρθρωση, θα ανέβουν…τόσοι και τα σχετικά. Οπότε πάλι κάτι… ψιθυρίζεται. 

Μήπως και ανέβουν…και οι τέσσερις ομάδες μας τελικά; Και να πάνε που, θα μου πείτε τώρα! Καλά και εσείς…τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook