Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Ζαρός

Ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει το άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr για τον Ζαρό που σκληραγωγήθηκε στην κανονική διάρκεια και βγάζει πνεύμα πρωταθλητή στα πλέι-οφ.

Το… συγκρότημα του Δημήτρη Κόκκινου έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλων των ομάδων από την φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ αφού να φανταστεί κανείς την πρώτη του ήττα την έκανε στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΝΟΜ στα Μάλια.

Καταλαβαίνει κανείς πως μέσα στην χρονιά η ομάδα της Μεσσαράς σκληραγωγήθηκε μέσα σε δύσκολες έδρες, σε ντέρμπι αλλά και κόντρα στον κακό της εαυτό, κάτι που φαίνεται πως της έκανε καλό, αφού στα Play Off δείχνει χαρακτήρα και πάθος κάτι που χρειάζονται τέτοια παιχνίδια για να έχεις το αποτέλεσμα που θες.

– Live Streaming / Αγώνες σε ζωντανή αναμετάδοση στο Stoiximan.gr

Ο Ζαρός έχει πάρει την ψυχολογία από τα πρώτα αποτελέσματα των Play Off αλλά και από την εικόνα μιας ολόκληρης χρονιάς και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο και στην βαθμολογία που έχει ξεφύγει για τα καλά.

Μπορεί να μπήκαν αρκετά εμπόδια μπροστά στους “πράσινους” με αποκορύφωμα την τιμωρία και την αφαίρεση βαθμού στα Play Off όμως το οικογενειακό κλίμα ήταν αυτό που κράτησε την ομάδα ενωμένη και δυνατή.

Αναμφίβολα είναι μια χρονιά που θα την θυμούνται για χρόνια στον Ζαρό είτε καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα είτε όχι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook