Στην Ελλάδα δεν θα τελείωνε ποτέ…

Είδαμε εχτές το επικό παιχνίδι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτi και την Τότεναμ το οποίο μας χάρισε… μαγικές στιγμές έχοντας μάλιστα και ένα φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς.

Η πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης άλλαξε χέρια πάνω από τέσσερις φορές κάνοντας όλο το κόσμο να καθηλωθεί στην τηλεόραση για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Μάλιστα μας χάρισε επικές στιγμές ιδιαίτερα στο φινάλε της αναμέτρησης όταν και η Σίτι πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Στέρλινγκ δίνοντας έτσι την πρόκριση στην ομάδα του για λίγα δευτερόλεπτα.

Ωστόσο το VAR ακύρωσε το γκολ , αφού σε μια παράξενη φάση ο Αγκουέρο βρέθηκε σε θέση οφσάιντ κάτι που θα συζητηθεί πάρα πολύ από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

– Talk & Bet: Πλοήγηση & επιλογές μόνο με τη φωνή σου!

Ενώ παιζόταν μια πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού και ακυρώθηκε σε τέτοιο σημείο καθοριστικό γκολ, όλα κύλησαν ομαλά και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε συγχαίροντας μάλιστα η μία την άλλη. Το ίδιο έγινε και στις κερκίδες, αφού δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό παρότι βρισκόταν κόσμος και των δύο ομάδων. Μοιάζει απίστευτο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως στην Αγγλία είναι ένα ακόμα δείγμα πως έχουν αλλάξει τα πράγματα όσον αφορά τον φίλαθλο κόσμο μέσα στο γήπεδο μετά την βαριά τιμωρία που είχαν δεχτεί.

Για φανταστείτε λοιπόν να γινόταν αυτό στα Ελληνικά γήπεδα και να ακυρωθεί γκολ οποιασδήποτε ομάδας στο φινάλε της αναμέτρησης και να στερήσει πρόκριση. Και τι πρόκριση ε; Στα ημιτελικά του Champions League…

Σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο σκηνικό με αυτό που είδαμε εχτές στην Αγγλία. Ίσως οι διαιτητές και οι αποστολές των ομάδων να έκαναν ώρες να φύγουν από το γήπεδο και σίγουρα ο κόσμος θα “σκοτωνόταν” μεταξύ τους για ένα γκολ που δεν θα μαθαίναμε ποτέ αν έπρεπε να μετρήσει ή όχι.

Πρέπει λοιπόν ο Ελληνικός λαός να καταλάβει πως το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή και πάντα πρέπει να φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο και να ξεχνάει τις δύσκολες στιγμές που περνάει λόγο της κρίσης. Μόνο έτσι θα μπορέσει το δικό μας ποδόσφαιρο να κάνει βήματα μπροστά και να δούμε επιτέλους μια χρονιά χωρίς επεισόδια, τραμπουκισμούς και βιαιότητες μεταξύ ομάδων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook