Να αποδείξουν πως δεν ήταν τυχαία η φετινή χρόνια!

Στο άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για τον ΠΟΑ και τον Γιούχτα για τη νέα χρόνια που έρχεται.

Το πρωτάθλημα της Γ εθνικής ολοκληρώθηκε με τις δυο Ηρακλειωτικες ομάδες να παραμένουν στην κατηγορία η μι πιο εύκολα η αλλά λιγότερο και πλέον καλούνται να μας αποδείξουν ότι αυτή η χρόνια ήταν μόνο η αρχή και πως έρχονται καλύτερες μέρες για τα δυο σωματεία.

Ο Γιουχτας άγγιξε φέτος το όνειρο της ανόδου όμως οι απουσίες και η τύχη του το στέρησαν ωστόσο δεν μπορεί να πει κανείς πως δεν έκανε εντυπωσιακό πρωτάθλημα.

Όμως του χρόνου ο κόσμος της ομάδας έχοντας δει τις δυνατότητες του σωματείου θα θέλουν να δουν τον Γιουχτα να κάνει το βήμα παραπάνω αφού το μπορεί καθώς έχει ισχυρή διοίκηση κόσμο και γήπεδο.

Από την άλλη ο ΠΟΑ έχοντας περάσει μια περιπετειώδης χρόνια κατάφερε να μείνει στην κατηγορία και πλέον όπως βλέπουμε η νέα διοίκηση που μοιάζει να έχει τρομερή όρεξη για δουλειά είναι έτοιμη να κάνουν την υπέρβαση και να δούμε το κάτι παραπάνω από την ομάδα του Ατσαλένιου.

Όλα αυτά είναι εικασίες, καθώς κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό των διοικήσεων των δυο ομάδων.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δυο ομάδες τη νέα χρόνια θα προσπαθήσουν να κάνουν το κάτι παραπάνω για να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους και τους ίδιους τους ιδιοκτήτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook