Τέσσερις Γάμοι και άλλος ένας…

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την ονειρεμένη Κυριακή του ΟΦΗ σε ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών, μπάσκετ και βόλεϊ, αλλά και τον ΟΦΙ που πήρε το Πρωτάθλημα στον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής.

Μία ομάδα, μία μέρα, τέσσερα πλατιά χαμόγελα. Η Κυριακή αυτή ανήκει στον ΟΦΗ. Αλλά και στον ΟΦΙ, που έκοψε πρώτος το νήμα στον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής.”Ασπρόμαυρο παντού”.

Η 14η του Απρίλη θα πρέπει να… κυκλωθεί και να γιορτάζεται κάθε χρόνο από τις δύο Κρητικές ομάδες.

Από που να αρχίσουμε..

Μα, από το Βόλεϊ του ΟΦΗ. Στην Δραπετσώνα στο FINAL 4 ανόδου έδειξε οτι είναι το.. αφεντικό και με δύο καθαρές νίκες με 3-0 σετ αρχικά ισοπέδωσε την διοργανώτρια Δραπετσώνα και μετά τον Κέρκη Σάμου. Ιστορική άνοδος για πρώτη φορά στην Volley League. Μεγαλεία. Ιστορικές στιγμές… 

Μεγάλη νίκη όμως και για τον ΟΦΗ στο ποδόσφαιρο, με ανατροπή με 1-3 επί του Παναθηναϊκού και πλέον κρατάει την τύχη στα… πόδια του για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Σημαντική νίκη και βήμα ανόδου για την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, στα “Δύο Αοράκια”, που θύμιζαν…”Γεντί Κουλέ” με 61-51 επί του Αργοναύτη Ραφήνας, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του 2ου Ομίλου στην Γ Εθνική. 

Και το “4 στα 4” έγινε για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ που πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Α’ Εθνική μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Δραπετσώνας.

Και μετά τους τέσσερις Γάμους του ΟΦΗ ήρθε, όχι μία… Κηδεία που λέει και η γνωστή ταινία, αλλά άλλος… ένας στην Ιεράπετρα από τον ΟΦΙ, που νίκησε με 2-0 τον Εθνικό και πήρε τον Τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία του στον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής.  

Τι Κυριακή και αυτή;

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook