Μεθυσμένη πολιτεία η Ιεράπετρα!

Στο άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για τον κόσμο του ΟΦΙ που ζει και αναπνέει για το ματς της Κυριακής με τον Εθνικό!

Μοιάζει απίστευτο για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής, όμως στους “ασπρόμαυρους” υπήρξε προπώληση εισιτηρίων για τον μεγάλο… τελικό με τον Εθνικό το απόγευμα της Κυριακής με τον κόσμο της ομάδας να ψάχνει σαν καρφίτσα σε χωράφι ένα… μαγικό χαρτάκι.

Ο ΟΦΙ ζει μοναδικές στιγμές τη φετινή χρονιά, έχοντας “αγκαλιάσει” το πρωτάθλημα και την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες και πλέον την Κυριακή σε ένα κατάμεστο Βουζουνεράκιο θέλει μόλις ένα βαθμό για να το πετύχει.

– Smart Notifications: Live ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων!

Η πόλη μοιάζει με μεθυσμένη πολιτεία, καθώς άπαντες ζουν και αναπνέουν για αυτό το παιχνίδι. Αυτό το βλέπουμε και με τις ανακοινώσεις που βγάζουν τόσο η διοίκηση όσο και ο κόσμος της ομάδας που περιμένει όσο τίποτα άλλο το παιχνίδι με τον Εθνικό.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο και ο κόσμος με την φωνή του θα σπρώξει τους παίκτες του Γιάννη Μάγγου για τη νίκη και την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από μια χρονιά με αρκετούς κόπους και δουλειά από την ομάδα της Ιεράπετρας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook