Άγρυπνος στο Σιάτλ…

Σήμερα η μέρα, ως γνωστόν, δεν είναι όπως οι περισσότερες Παρασκευές. Γαλλιδούλες γιοκ.

Τι έχουμε σήμερα? Παίζουν οι ΄στενοχωρημένοι΄ Ιρλανδοί, ματς για τα προκριματικά Ευρωπαϊκού U21, διάφορα φιλικά.  Τραβάμε μια γραμμή σε αυτά.Υπάρχει και Κόπα Άφρικα. Ματσάρα το Σενεγάλη – Τυνησία, στοιχηματικά δεν βγαίνει κάτι. Μια σκέψη είχα για Ανγκόλα, όμως μέχρι τώρα μελετώντας τα παιχνίδια της δεν είναι να την εμπιστευτείς στο 1.90.

Από Βραζιλία και Αργεντινή δεν …νιώθω ως γνωστόν. Όποιος ασχολείται με Λατινοαμερικάνους, ξέρει ότι δεν μπορεί να απευθυνθεί εδώ. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω μια εικόνα από MLS, όπως δεν αποτελεί προτεραιότητα στις εκτιμήσεις μέσα στην σεζόν, λόγω της ενασχόλησης μου με Ισπανούς και Γάλλους. Είχα χρόνο να ασχοληθώ με τα δύο αποψινά φαβορί, Κάνσας και Σιάτλ. Δεν έχω κάτι αρνητικό και στα δύο. Δεν πρόκειται βέβαια να προτείνω 1.40, δεν το έχω κάνει χρόνια. Όμως, το Σιάτλ – Βανκούβερ έχει μπόλικο 1 & Over. Σε εξαιρετική φάση η παρέα του Ντέμπσει και του Μάρτινς, αμφότεροι φορμαρισμένοι, το Βανκούβερ εκτός δεν λέει κάτι ενώ λείπει απόψε και ο …assistman Φερνάντες. Αξίζει το ξενύχτι και για τις όμορφες παρουσίες (φωτό) που έχουν καταγραφεί στο γήπεδο των Σάουντερς. Άσος με γκολ. Ισχυρό φαβορί και το Κάνσας, πιο πολύ για  live όμως.

Στα ματς των προκριματικών τώρα. Με πολλές απουσίες θα κατέβει η Ουαλία απέναντι στην Βοσνία. Μπέιλ υπάρχει, η Βοσνία είναι πλήρης αλλά με αδυναμίες στην άμυνα. Πιθανό Over. Μεγάλο Βαλκανικό ντέρμπι Βουλγαρία – Κροατία. Στο Χ2 με πληρωμένη διπλή, βλέπω περισσότερο ισοπαλία και το καλύπτω στο διπλό. Κάτι αντίστοιχο κάνω και στο Κύπρος – Ισραήλ. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και η νίκη των Κυπρίων στην πρεμιέρα δίνουν πόντο στον άσο αλλά ας μην προτρέχουμε, το Ισραήλ είναι υπολογίσιμη ομάδα και το 1-1 για μένα είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Σαν κάλυψη ο άσος. Στο Τουρκία – Τσεχία, νομίζω ότι ο άσος είναι προς αποφυγήν. Οι Τσέχοι είναι καλοί μπροστά και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Καλύτερα Over παρά άσο. Αυτά παίδες. Τα υπόλοιπα αύριο από αυτήν την στήλη.

Προτάσεις ( Μισή μίζα στα Χ)

Ουαλία – Βοσνία              Over

Κύπρος – Ισραήλ              Χ1

Σιάτλ – Βανκούβερ           1 & Over

Βουλγαρία – Κροατία         Χ2

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook