Κουζέλογλου: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι «κίτρινοι» θέλουν να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γινεται.

Ο Άρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τον παίκτη των «κιτρινόμαυρων», Γιάννη Κουζέλογλου, να φιλοξενείται στο blog του ΕΣΑΚΕ.

Ο Έλληνας φόργουορντ ανέφερε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να φανούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και πως θέλουν να διεκδικήσουν από τον αγώνα ότι τους αναλογεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιάννης Κουζέλογλου:

«Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ο τελευταίος για τον πρώτο γύρο και ο τελευταίος, πριν από μια σειρά παιχνιδιών, όπου υπάρχει για μας το «πρέπει» της νίκης και θα κρίνουν πολλά για τη μετέπειτα πορεία μας στη Basket League, με πρώτο απ’ όλα, αυτό κόντρα στο Μεσολόγγι, το οποίο θα γίνει, επίσης, στην έδρα μας.

Αυτό που θέλουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία θα έχει στον πάγκο της καινούργιο προπονητή κι αυτό επιδρά τις περισσότερες φορές θετικά στη ψυχολογία των παικτών.

Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Να εμφανιστούμε έτοιμοι πνευματικά και να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν χρειάζονται από δω και πέρα πολλά λόγια, αλλά πράξεις.

Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και να προετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook