Άρης : Συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα ο Σούλερ

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη συνεχίζει την προετοιμασία της για την έναρξη της Basket League η οποία πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα. Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν σήμερα (16/10) την απογευματινή τους προπόνηση και ο Σάββας Καμπερίδης είδε τον Τζαμάλ Σούλερ να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης: «Με […]

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη συνεχίζει την προετοιμασία της για την έναρξη της Basket League η οποία πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα.

Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν σήμερα (16/10) την απογευματινή τους προπόνηση και ο Σάββας Καμπερίδης είδε τον Τζαμάλ Σούλερ να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

«Με μια απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (16/10) η προετοιμασία του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας της Basket League κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Ο Jamal Shuler συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος.

Αύριο (17/10) το μεσημέρι οι «κίτρινοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ηρακλή σε φιλική αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο «Nick Galis Hall».

Αρνητικά ήταν εξάλλου όλα τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν χθες (15/10) τα μέλη της ομάδας μας».

© Πηγή: to10.gr