Φιλικό Άρης-Ηρακλής στο Αλεξάνδρειο

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Αρης και ο Ηρακλής θα ετοιμάζοταν για την πρώτη επίσημη φετινή υποχρέωσή τους για το πρωτάθλημα. Η αναβολή στην πρεμιέρα της Basket League, όμως, οδηγεί σε αναγκαστική αναπροσαρμογή των πλάνων τους. Αύριο το μεσημέρι, ειδικότερα, στις 14:00, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλικό επίπεδο, κεκλεισμένων των θυρών, στο Αλεξάνδρειο, επιδιώκοντας […]

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Αρης και ο Ηρακλής θα ετοιμάζοταν για την πρώτη επίσημη φετινή υποχρέωσή τους για το πρωτάθλημα. Η αναβολή στην πρεμιέρα της Basket League, όμως, οδηγεί σε αναγκαστική αναπροσαρμογή των πλάνων τους.

Αύριο το μεσημέρι, ειδικότερα, στις 14:00, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλικό επίπεδο, κεκλεισμένων των θυρών, στο Αλεξάνδρειο, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να παραμείνουν σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Είναι το τρίτο τεστ που δίνουν οι δυο ομάδες το τελευταίο διάστημα, μετά από δύο αναμετρήσεις που προηγήθηκαν, αρχικά στο «Nick Galis Hall» και στη συνέχεια στο Ιβανώφειο.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εφόσον η σεζόν άρχιζε κανονικά αύριο, ο Αρης είχε εκτός έδρας υποχρέωση με τον Χαρίλαο Τρικούπη και ο Ηρακλής εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ.

© Πηγή: to10.gr