Άρης: Με Σλαφτσάκη η προπόνηση

Με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη να δηλώνει «παρών» στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη.

Στις προπονήσεις του Άρη να επέστρεψε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος σήμερα

Οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα προπονηθούν και αύριο σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ το Σάββατο (03/10) θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση τον Άρη στο «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ο Άρης συνέχισε σήμερα (01/10) την προετοιμασία του, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο φόργουορντ των «κίτρινων» έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και αναμένεται τις επόμενες μέρες να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς. Το αυριανό (02/10) πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση.

Οι παίκτες του Αρη, εξάλλου, θα υποβληθούν αύριο (02/10) σε νέο τεστ κορονοϊού, καθώς το Σάββατο (03/10) το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα τον Ηρακλή, κεκλεισμένων των θυρών στο «Nick Galis Hall».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook