ΕΣΑΚΕ: Τζάμπολ στις 17 Οκτωβρίου και νέα κλήρωση

Μετά τον υποβιβασμό του Πανιωνίου, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει νέα κλήρωση για το πρωτάθλημα ενώ το πρώτο τζάμπολ μετατίθεται για τις 17 Οκτωβρίου.

Η αποχώρηση του Πανιωνίου από την Basket League φέρνει ανακατατάξεις στο πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες μειώθηκαν σε 12 από 13 με αποτέλεσμα να πρέπει να πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως αυτή θα γίνει την Παρασκευή (02/10, 13:00) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ το τζάμπολ για τη νέα σεζόν θα μετατεθεί για τις 17 Οκτωβρίου, από τις 10 που είχε αρχικά οριστεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο ΕΣΑΚΕ ενημερώθηκε επίσημα με επιστολή από την ΚΑΕ Πανιώνιος ότι αποσύρει την συμμετοχή της από την Basket League της σεζόν 2020-21. Ο ΕΣΑΚΕ εκφράζει την λύπη του για την παραπάνω εξέλιξη και εύχεται στον ιστορικό σύλλογο σύντομα να επανέλθει στο επίπεδο που αρμόζει στην πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και στις προσδοκίες των φιλάθλων του.

Ως εκ τούτου η κλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος θα επαναληφθεί αύριο Παρασκευή (2/10, 13:00) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με την παρουσία μέσω τηλεδιάσκεψης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Λόγω της διεξαγωγής της νέας κλήρωσης και των εκκρεμοτήτων στην χορήγηση των πιστοποιητικών συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η έναρξη της Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2020-21 μετατίθεται από τις 10 στις 17 Οκτωβρίου»

 

© Πηγή: to10.gr