Κριθινάκης: “Αναμένεται να είναι μια ιδιαίτερη χρονιά”

Ο μπασκετμπολίστας του ΟΦΗ σχολίασε για το ιδιαίτερο φετινό πρωτάθλημα που αναμένεται πολύ διαφορετικό λόγω της πανδημίας.

Ο μπασκετμπολίστας του ΟΦΗ σχολίασε για το ιδιαίτερο φετινό πρωτάθλημα που αναμένεται πολύ διαφορετικό λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: 

“Η ομάδα μας μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της Β´ εθνικής, όπου θα υποδεχτούμε στο ΒΑΚ τον Δούκα.

Ο Νίκος Κριθινάκης σχολίασε για το ιδιαίτερο φετινό πρωτάθλημα που αναμένεται πολύ διαφορετικό λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά:

«Όπως όλοι γνωρίζουμε αναμένεται να είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Το προηγούμενο πρωτάθλημα διεκόπη απότομα και οι αθλητές έμειναν εκτός γηπέδων παραπάνω από το συνηθισμένο διάστημα , πράγμα το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμούς. Στη συνέχεια ήταν αβέβαιη η έναρξη του νέου πρωταθλήματος και παρόλο που έχει βγει η κλήρωση και το πρόγραμμα των αγώνων, όλα ακόμα είναι ρευστά.

Ωστόσο έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, και παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε όσα φιλικά παιχνίδια θα θέλαμε, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις απέναντι στο Δούκα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί ναι μεν έχουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά δε θα έχουμε τη πολυπόθητη υποστήριξη του κόσμου.

Εύχομαι να είναι μια υγιέστατη χρονιά τόσο για εμάς όσο για κάθε ομάδα και τα υπόλοιπα θα έρθουν με υπομονή, επιμονή και δουλειά»”.