Επτά ομάδες της Ευρωλίγκας παίζουν με κόσμο στην αρχή της σεζόν

Η διοργάνωση ενημέρωσε πως επτά ομάδες είναι σε θέση φιλοξενήσουν κόσμο στις εξέδρες τους, στο ξεκίνημα της σεζόν.

Λίγες ημέρες έμειναν για την επίσημη… επιστροφή της Ευρωλίγκας. Η διοργάνωση, η οποία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη προηγούμενη σεζόν λόγω Covid, ετοιμάζεται να βάλει τα… καλά της και να επαναλειτουργήσει.

Η πρώτη αγωνιστική έρχεται, με τις ομάδες ήδη να προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στα παρκέ. Η σεζόν από μόνη της είναι ειδικών συνθηκών, με το σημαντικότερο όλων είναι, πέρα από το κομμάτι της υγείας, για το αν θα μπορέσει ο κόσμος να παρακολουθήσει από κοντά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Ευρωλίγκα λοιπόν ξεδιάλυνε προσωρινά το τοπίο, καθώς ενημέρωσε πως επτά ομάδες είναι σε θέση έχουν κόσμο στις εξέδρες. Πάντα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου και με τις αναγκαίες αλλαγές στα γήπεδα.

Οι Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χίμκι, Βιλερμπάν, Βαλένθια, Ζαλγκίρις και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα έχουν κανονικά τους φίλους τους δίπλα τους καθώς στις χώρες επιτρέπεται κανονικά (αν και με περιορισμούς) η παρουσία κοινού στις αθλητικές δραστηριότητες

Από την άλλη, υπάρχουν και οι… παραπονούμενοι. Και αυτό επειδή 11 ομάδες δεν θα μπορέσουν να έχουν στήριξη από τις εξέδρες με τις  Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα να παίζουν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των απαγορεύσεων στα γήπεδα.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook