Μαλόουν: «Είναι απαίσιο να χάνεις»

Ο προπονητής των ανατροπών Μάικλ Μαλόουν, έγγιξε για ακόμα μία φορά μία τρομακτική ανατροπή από το -16, όμως το τρίποντο του Άντονι Ντέιβις στα 2 εναπομείναντα  δευτερόλεπτα, του στέρησε τη νίκη.

Παρόλα αυτά ο προπονητής τω Νάγκετς ξεκαθάρισε πως η πικρή γεύση της ήττας, δεν μεταβάλλατε είτε χάσεις με 20 πόντους, είτε χάσεις με buzzer beater.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικλ Μαλόουν: 

«Είναι απαίσιο να χάνεις. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο τέλος. Σε κάποιους αρέσει η νίκη, ενώ κάποιοι άλλοι σιχαίνονται να χάνουν. Ε,εμείς είμαστε από αυτούς τους τύπους που σιχαίνονται να χάνουν. Είτε χάσεις με 20 πόντους, είτε χάσεις με buzzer beater στο τέλος, είναι το ίδιο. Παραμένει απαίσιο.

Το μόνο που μπορούμε να συζητήσουμε είναι ότι παραμείναμε στο ματς μέχρι το τέλος. Εκείνοι βασίστηκαν σε έναν μεγάλο παίκτη, να πάρει ένα μεγάλο σουτ για να μας κερδίσουν στο τέλος. Όμως από τη στιγμή που βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση και τόσο κοντά στη νίκη, είναι κάτι που μπορούμε να σταθούμε. Ξέρω ότι τα παιδιά και όλοι μέσα στην ομάδα είναι θυμωμένοι και απογοητευμένοι. Θα το χρησιμοποιήσουμε ως κίνητρο για το επόμενο παιχνίδι».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook