Ενθουσιάστηκε ο Πιτίνο με την επιστροφή Βουγιούκα στον Παναθηναϊκό

Ο Ρικ Πιτίνο σε ανάρτησή του στα social media, δήλωσε ενθουσιασμένος που ο Παναθηναϊκός πήρε πίσω στο ρόστερ του τον Ίαν Βουγιούκα. Η σχέση του Αμερικανού τεχνικού με τον Έλληνα σέντερ είχε πολλά σκαμπανεβάσματα την περσινή σεζόν, μετά τα δημόσια σχόλια του αμερικανού προπονητή για τα κιλά του έμπειρου παίκτη. Όμως ο Hall of Famer […]

Ο Ρικ Πιτίνο σε ανάρτησή του στα social media, δήλωσε ενθουσιασμένος που ο Παναθηναϊκός πήρε πίσω στο ρόστερ του τον Ίαν Βουγιούκα.

Η σχέση του Αμερικανού τεχνικού με τον Έλληνα σέντερ είχε πολλά σκαμπανεβάσματα την περσινή σεζόν, μετά τα δημόσια σχόλια του αμερικανού προπονητή για τα κιλά του έμπειρου παίκτη.

Όμως ο Hall of Famer έδειξε με τον τρόπο του πως εκτιμά τον Βουγιούκα και τον θεωρεί εξαιρετική επιλογή για την ομάδα του Βόβορα.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Βουγιούκα, ο πρώην τεχνικός των πράσινων έγραψε στο Twitter:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ο φίλος μου ο Ίαν επιλέχθηκε από τον Παναθηναϊκό. Φοβερός άνθρωπος και εξαιρετική παρουσία στα αποδυτήρια. Καλή τύχη ψηλέ!».

Δείτε το tweet του Πιτίνο για τον Βουγιούκα:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook