Από την Χερσόνησο στον Προμηθέα ο 13χρονος Στέβοβιτς!

Ο 13χρονος (γεν. 2007) Ματίγια Στέβοβιτς της Πεδιάδας ΑΟΧ πήρε μεταγραφή για τον Προμηθέα Πατρών συνεχίζοντας να παράγει ταλέντα για το ελληνικό μπάσκετ.

Μετά τον Ευάγγελο Ρουκουνάκη που είχε πάρει μεταγραφή για την ΧΑΝΘ της Θεσσαλονίκης, η Πεδιάδα ΑΟΧ συνεχίζει να εξάγει ταλέντα εκτός Κρήτης καθώς ανακοίνωσε την μεταγραφή του 13χρονου (!!) Ματίγια Στέβοβιτς για τον Προμηθέα Πατρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άλλος ένας αθλητής μας άνοιξε τα φτερά του για το υψηλότερο επίπεδο. Ο αθλητής της ομάδας μας Matija Stevovic μετακόμισε στην Πάτρα για λογαριασμό του promithea bc. Το σωματείο μας του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του χωρίς τραυματισμούς και πάντα με την ίδια θέληση για δουλειά που επιδεικνύει μέχρι σημερα!!!

Η ομάδα της περιοχής μας συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τις μικρές ηλικίες και συνεχίζεται έως την αντρική ομάδα (που δίνει κάθε χρόνο το παρόν στο τοπικό πρωτάθλημα Κρήτης – και τα περισσότερα μέλη της είναι αθλητές που έχουν αναδειχθεί από το σωματείο μας ). Ελπίζουμε σύντομα περισσότεροι από τους αθλητές μας να κάνουν το άλμα εκτός νησιού σε πρωταθλήματα περισσότερο ανταγωνιστικά.

Ο αθλητής ευχαριστεί πολύ το σωματείο που του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στο ταλέντο του και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που είχε σαν αθλητής και προσωπικότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους προπονητές του Kostas Koutroulis (που του έδωσε τα σωστά στοιχεία από την αρχή) και τον Χρήστος Μαυροπουλου και φυσικά όλους όσους τον βοήθησαν να αναδειχθεί μετά από σκληρή δουλειά.

Το σωματείο μπασκετ της Pediada Aox εύχεται στον Matija καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην νέα του ομάδα μακριά από προβλήματα και βέβαια συνέχεια στην εργατικότητα που έχει επιδείξει στο γήπεδο.